2500 TL i3 6100 PC Toplama

Çağrı Cangir

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2016
Mesajlar
456
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese selamlar. 2500 TL Bilgisayar toplama rehberindeki bilgisayarı kararlaştırdım. Ekran kartını daha fazla performans için yükselttim. Dünkü Battlefield 1 gereksinimlerini görünce i-3 6100 gözümü korkuttu. Sizce işlemci ve ekran kartı doğru seçim mi yoksa diğer parçalardan kısıp işlemciyi yükseltmeli miyim ?

Adsız.png
 
İşlemciyi i5 6400 yap bence. Bu oyuna yetebilir ama gelecekteki oyunlarda sıkıntı çıkarabilir. En azından daha uzun ömürlü olur sistemin. Önerilen ayarlara bakarsan zaten high'da oynayamazsın ekran kartından dolayı. Bence 1080p de medium high arası oynarsın i3 işlemciyle.
 
r9 380 yetersiz mi kalır?
Yetersiz kalmaz kardeşim. Rx 480 tavsiye etmemin sebebi çıkacak olan bu ekran kartı 900- 1000 lira arasında bir fiyata sahip olacak ve gtx 970 ile gtx 980 arasında bir performansı olacağı bekleniyor. Kart hakkında fikir sahibi olman açısından aşağıdaki videoyu izlemeni tavsiye ederim. Şu an R9 380 alırsan 1 ay kadar sonra pişman olursun keşke almasaydım diye. İmkanın varsa bekle kardeşim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
kardeşim bende az önce başlık açmıştım uzun bi araştırmadan sonra güç tüketimi nedeniyle msı nın gtx960 modelini seçtim karar vermden detaylı olarak bi araştır derim
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı