2500 TL i5 4460 sistem yükseltme

Efem89

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, PSU'm fotoğraftaki ekte mevcut. 8GB RAM, 1 TB harddisk, i5 4460 işlemcim bulunmakta, monitörüm yeni aldığım gaming bir monitördür. Ekran kartım GT720 (çöp) 2.500 TL'ye kadar sistemimi iyleştirir misiniz bu sayfada moderatör bir arkadaş PSU'mu çok kaliteli değiştirmeme gerek olmadığını söyledi, siz ne düşünüyorsunuz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
550w psu ve gtx 1060 iyi olacaktır.
Ek olarak 8 gb daha ram alınabilir.
Gtx 1060 6gb olan modelini öneririm.

Tüm sistemi yazın. Daha güzel ve detaylı bir biçimde. PSU kaliteli ama yetersiz kalabilir. Değiştirilmesi daha iyi olur.
merhaba ben konu sahibi, tüm sistemi derken başka ne yazayım pek anlamıyorum da kusuruma bakmayın, söylerseniz yazmaya çalışayım

Fotoğraflar işimize yaramaz. Model lazım.

Kasa modeli üstünde falan yazar. Anakart ve RAM modeli için de AİDA64 veya CPU-Z programlarından birini indirip bakabilirsiniz. Monitör modeli de monitörde yazar.

bunlar galiba ?

Fotoğraflar işimize yaramaz. Model lazım.

Kasa modeli üstünde falan yazar. Anakart ve RAM modeli için de AİDA64 veya CPU-Z programlarından birini indirip bakabilirsiniz. Monitör modeli de monitörde yazar.

Dosya Ekleri

• ram.PNG
    6 KB · Görüntüleme: 83
  • anakart.PNG
    5,9 KB · Görüntüleme: 172
  • cpuu.PNG
    10 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…