2500 TL i5 6400 Sistem

Ömer CENİKLİ

Hectopat
Daha fazla  
İ5 6400 ve Msi GTX960 ekran kartı ile sistem topladım. Pazartesi alacağım. Acaba sistem nasıl?

son sistem.JPG

Rami Kingston'da alabilirim sadece tek resim olsun diye böyle attım. Ayrıca Vatan'dan almam lazım diğer sitelerde vade farkı koyuyor. Kartla alacağım ve Pazartesi almam gerekiyor o yüzden son bir defa yorumlarınız almak istedim. Ben bu sistemle proram ve arada oyun oynayacağım bir de Youtuberlik yapacağım. Ona göre bir yorum yaparsanız sevinirim.
@ottomans58 @Recep Baltaş @Tristan23 @Ali Güngör

H110M yongalı anakartları oyun sistemi için seçmek pek mantıklı değil, PCI Express 2.0 halen güçlü ve kullanılabilecek olsa da ileriye dönük bir sistem olmuyor ve portlar gibi önemli noktalardan da kısılıyor. Core i5 6400 işlemci ve GTX 960 ok, RAM'i şimdilik 8 GB yapıp ileride arttırmak bunu sağlamak için uygun. OCZ Trion'ları ve Zalman kasa güç kaynağını yakın zamanda test etmedim, bu bağlamda onlar hakkında bir görüş bildirmeyeceğim. Özetle daha güçlü işlemci ve ekran kartını, hatları daha zayıf bir anakarta emanet etmek çok da iyi bir seçim değil. B150'nin altına inmenizi tavsiye etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00