2500 TL i5 6500, ASUS GTX 750 Ti O.C Sistem Toplama

halosan21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba technopat ailesi eski sistemim beni tatmin etmediği için sistem toplamaya karar verdim. Genel olarak oyun platformu için sistem toplamak istedim. Öncelikle sizlerin yorumları ve tavsiyeleri benim için çok önemli çünkü eski sistemime ekran kartı, güç kaynağı ve RAM yükseltmesi yaptım. Forumda konuları araştırdım arkadaşların anlattıkları gibi yaptım ama eski sistem umduğum gibi olmadı. Bu yüzden yapacağım masraf heba olsun istemem bir yanlışım veya kusurum olduysa özür dilerim.
Not : Ekran kartı ve güç kaynağı eski sistemimden söküp yeni sisteme ekleyeceğim daha 1 hafta oldu alalı GTX 750 ve corsair 450w güç kaynağı birde güç kaynağı yeterli mi? Hazırladığım listeyi sizinle paylaşmak istedim.

Ram'i 16 yerine 8 Gb yapıp işlemciyi i5 6402P yapın ekran kartını Gtx 950 veya 960 yapın daha sağlıklı ve performanslı olacaktır.

Ram'i 16 yerine 8 Gb yapıp işlemciyi i5 6402P yapın ekran kartını Gtx 950 veya 960 yapın daha sağlıklı ve performanslı olacaktır.

Kaan bütçem kısıtlı bu yüzden elimde gtx 750 var orta seviye bir sistem yeterli benim için birde yeni sistem için 450w yeterli olur mu ?

Kaan bütçem kısıtlı bu yüzden elimde gtx 750 var orta seviye bir sistem yeterli benim için birde yeni sistem için 450w yeterli olur mu ?
O fiyata Aerocool KCAS 600W 80+ Plus alabilirsin. Ayrıca işlemcini i5 6402P, Ram'ini de 8 Gb yapıp ekran kartını yükselt performansın artmış olur ve ek bir bütçe koymana da gerek yok. İleride bir 8gb daha eklersin şimdilik 8gb işini görecektir. Ekran kartı olarak R9 380 yetiyorsa onu koy.
Ayrıca anakartını da Bazooka yapmalısın.

Sezer12 yorumunuz için teşekür ederim. Sizin önerdiğiniz sistem ile oyunlarda ful grafik ayarlarda sıkıntı yaşar mıyım? Birde dediğim gibi gtx 750 daha bir haftalık bir de corcair 450w 80+ bu iki parçayı yeni aldım onları değerlendirmek istiyorum yoksa 600 tl çöpe atmış olurum.

İlerde ekran kartı değiştiririm falan diyorsan sistem iyi. Hatta rami 8 yap üstüne birde 120 ssd ekle. Çünkü ram sonradan da eklenebilir. Ama ilerde de iyi bir oyun deneyimi istiyorsan o ekran kartını ilerde değiştirmelisin

Asus Rog Gr 6 alabilirsin. Hem konsol, hem pc, hem laptop. Bütçenede uygun

960 yerine ya GTX 1060'ü bekle yada RX 480'in 4 GB'lık modelini.
Ahmet bütçe yetersiz birde buna bir bak yeterli değil mi ? Birde gtx 750 10 günlük vatana gidip değişim istesem yerine gtx 960 alsam 2.577-927= 1650.
10 günlük güç kaynağı 450 w elimde var hazırladığım listedeki sisteme yetersiz gelirse güç kaynağı da listeye eklerim yeterlimi sizce, bir de 927 ne oluyor sorarsanız eski bilgisayarımı 500 tl ve yeni aldığım gtx 750 ti onuda 427 tl aldım bayramdan sonra vatana götürüp 960 ile değişim yaparım. Toplam 1650 tl ilerde ssd eklemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…