2500 TL i5 6500 Tabanlı Sistem Toplama

Bahadırkarpuz

Hectopat
Daha fazla  
2500 TL'ye bu sistemi düşünüyorum. Hem oyun amaçlı hem de video çekeceğim için Nvidia ekran kartı düşünüyorum. Onun dışında ilerde RAM yükseltmesi ve SSD alacağım. Sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum.

Yok sağol ama sırf ram i arttırmak ve ssd almak için anakart ve işlemciden kısmak istemem.

Arkadaşım oyun ve video çekmek istiyorsan topladığın sistem gayet hoş bende böyle toplardım ama bana kalırsa ramleri 4+4 al çift kanal ramler daha hızlı çalışır sistemin butun yukunu tek rame bindirmek kotu olur ama genede sen bilirsin sistemin cok guzel coğu yeni oyunlari 1080p full hd gibi yuksek cozunurlukte high ayarlarda akici sekilde oynarsin ama genede cift ram yapman daha iyi olur.

Bu arada sistemi nerden topladığıni soylermisin cunku i5 6500 hicbir yerde 650 tl nin altinda değilde ondan merak ettim.

Sinerji.gen.tr den topladım. Fakat orada gözüken kdv siz fiyatı. Kdv , sepet toplam fiyatına eklenmiştir.

bende youtubeye başlayacagım benim toplayacagım sistemde bu nasıl iyimidir

benimki nasıl bende youtube işine girecem

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    82,2 KB · Görüntüleme: 291
  • Ekran Alıntısı.JPG
    82,2 KB · Görüntüleme: 394
Sistem iyi hoş güzel hiçbir sorun yok yalnız o fiyatlara sistem toplayıp 2yıl garantili anakart almak garip bence. Asus ve Gigabyte anakartlara 3 yıl garanti veriyor ayrıca

bende youtubeye başlayacagım benim toplayacagım sistemde bu nasıl iyimidir

benimki nasıl bende youtube işine girecem
O sistem hiç olmamış , güncel değil , benim sisteme ssd ekleyip alabilirsiniz ve ramleri 16 gb a çekebilirsin.

Sistemin gayet güzel bilinçli bir şekilde toplamışsın. Ekran kartını istersen R9 380 veya 380x yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…