2500 TL ikinci el sistem toplama

Amon

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta göründüğü gibi 2500 TL bütçem var. PUBG için. Hangi işlemciden hangi anakarttan ekran kartından uzak durulacağını bilmiyorum. Heyecanıma yenik düşüp de Sahibinden'de 2.el toplamalardan almadan size danışmak istedim. 2.el toplama kasa alınır mı?

Darboğaz yaşasın FPS dropsuz bir sistem istiyorum orta ayarlarda FPS dropsuz akıcı olmasını istiyorum. Intel'in ve AMD'nin hangi modellerinin altı iş yapmaz gibi? 2. el piyasasında gezinirken nelere dikkat edilmeli? Önerilerinize açığım teşekkürler. Monitörsüz. Benzer postları okudum tatmin edici olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el istediğiniz için tahmini olarak parça fiyatları ile tavsiyemi yapayım. Öncelikle şunu belirteyim, PUBG'de akıcılık kavramını unutun. Optimizasyon özürlü bir oyun olduğu için saçma sapan FPS düşüşleri yaşanıyor. Neyse ben önerime geçeyim.
İşlemci olarak i5'lerden 6400,6500,7400,7500'den birini alsanız. 700 TL desek.
Anakart olarak H110 serisi BIOS'u güncellenmiş bir anakart alsanız. 200 TL desek.
RAM olarak 2133 MHz DDR4 bir 8 GB RAM alsanız. 300 TL desek.
Ekran kartı olarak sıfır RX 570'ler bu ara bayağı düştü onlardan alsanız. 800 TL desek.
120 GB SSD alıp HDD'yi duruma göre sonradan ekleseniz yani sadece SSD alsanız. 130 TL desek.(Adata SU650 modeli sıfırı 130 TL şu an.)
Şu an toplam 2130 TL yaptı. Kalan paraya da ucuzundan bir kasa ve nispeten kaliteli bir PSU alırsanız bu iş olur.

2. el sistem toplamak yerine 2.el toplanmış sistem alsanız daha mantıklı. Her istenilen parçayı 2. el bulamayabilirsiniz. Daha zor olacaktır vakit kaybı geçen her gün ise nakit kaybı.

2. el sistem toplamak yerine 2.el toplanmış sistem alsanız daha mantıklı. Her istenilen parçayı 2. el bulamayabilirsiniz. Daha zor olacaktır vakit kaybı geçen her gün ise nakit kaybı.
2.el toplama pc arıyorum zaten tek tek almak derdım degıl kendımı yanlıs ıfade ettım, yani şöyle söyliyeyim pubg oynayan bilgisayar parçalarındanda anlayacak bir arkadaşım olsa ilanlarda fiyata uygun ürünler var aslında, kendi laptop'um 2gb ekran kartı 6.nesil i7 ama 30 fps le oynanmıyor pubg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…