2500 TL ile alınabilecek en iyi protein tozu

gta vice city

Kilopat
Bu 5 ürün arasında kaldım:

@Aodien_yigit @cinar_yasarrr supplement konusunda sizin bilginize güvendiğim için etiketledim.

Son düzenleme:
HIQ kullanıyorum diğerlerini denemedim. Yılbaşı indirimi ile Çilek aromalısını da aldım daha önce 900 Gr ve 2 kg bisküvili almıştım. Tatları mükemmel gerçekten. Yanlışım olabilir ama bildiğim kadarı ile içeriği de kaliteli. 2 gün içinde ulaşıyor ama topaklanması biraz zor. Ben blender'da kullanıyorum genelde meyve ve fıstık ezmesi ile bu yüzden sorun olmuyor. Shakerde biraz fazla topaklanıyor onun dışında kesinlikle öneririm. Supplementler'e fiyat performans diyorlardı ama maalesef deneyimim yok. Hardline tavsiye etmiyorum içeriği biraz gainer'a kaçıyor.

Aslında protein kalitesi olarak en kalitelisi Hardline.

Bigjoy ozan10 koduyla beraber 2250 TL'ye geliyor, ben bigjoy çilekli tercih ederdim. Hardline içerik bakımından listenin en iyisi olsa da tad açısından en kötüsü, HIQ desen F/P açısından en kötüsü, nutrade ve supplementlecom da alınabilir tercihe göre.

Hocam sizce hammadde, protein kalitesi ve analiz raporlarına göre en sağlamı hangisidir? Tadı umrumda değil desem.

Hocam sizce ham madde, protein kalitesi ve analiz raporlarına göre en sağlamı hangisidir? Tadı umurumda değil desem.

Hammaddeyi de hesaba katarak önerdim bigjoyu, en son volactan alıyordu değiştiyse de volac muadili bir ham madde tedarikçisinden alıyorlardır. HIQ milk specialties firmasından alıyor fakat hakettiğinden pahalıya satıyor, supplementlercom İngiliz hammaddesi (arla foods) kullanıyor. Hardline agropure nutrade ise volactan alıyor. Seçim sizin ben yine de F/P olmasından dolayı bigjoy öneriyorum.

Fiyat açısından en uygun Bigjoy olacağı için büyük ihtimal onu alacağım. Peki Nutrade hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşırı sağlam deniyor kalitesi için.

Hepsi benzer ve güvenilir markalar fakat Hardline aroması kötü genelde. Ben olsam Big Joy ya da HIQ alırım o da aromalarını bilip, sevdiğimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…