2500 TL ile giriş seviyesi PC toplama

burak546545

Centipat
Katılım
28 Nisan 2020
Mesajlar
5
Arkadaşlar merhaba, mount Blade Bannerlord, The Witcher 3, assasin Creed serisi en yeni oyunları dahil, oynayabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem 2000-2500 arası. Donanım bilgim yetersiz. Bu fiyatlara bu seviyede bir bilgisayar toplanır mı? Önerilerini var mıdır?

Öreneğin,
Ekran kartı:
RAM:
Anakart:
Işlemci:
Harddisk:

Başka gerekli bir parça var mı bilmiyorum varsa belirtirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat aralığında assassin's Creed'in yeni oyunlarını oynayamazsın. Ama kesinlikle RAM 8 GB olsun. Ekran kartı en kötü ASUS Phoenix GeForce GT1030 OC Edition bu olsun ama paraya kıyıp RX 570 almanı tavsiye ederim. İşlemci bütçenize göre Ryzen 3 1200 bu idare eder. Ama çok yüksek şeyler bekleme dolar yüksek düşmesini bekle bence.
 
Doların düşmesini beklemek çok saçma düşeceğini hiç sanmam aksine yükselir. Arkadaşa tavsiyem ikinci el temiz bi sistem toplaması bu fiyatlara o oyunları şu dolar kuruyla imkansız hale geliyor sıfır sistem toplamak
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı