Siparişi iptal etmeniz çok iyi olmuş çünkü gerçekten dengesiz bir sistemdi. Sandığım kadarıyla ağırlıklı olarak oyun yerine Adobe vb. programlar kullanacaksınız yani ofis tarzı ama hızlı bilgisayar istiyorsunuz. Buna göre 2500 TL civarı bir sistem önermeye çalışacağım.
Toplam 2490 TL etti. Adobe gibi programlar kullanacağınız için 4 çekirdekli i5 işlemci ekledim. Ekran kartını biraz düşürdüm. Bu işlemciye Z170 anakart eklememin sebebi, H170 modeli ile arasında 15-20 TL fark olması. Bu anakart ile sistem ileride yükseltmeye daha uygun olacaktır. Ayrıca Render gibi işlere girişeceğinizi düşünerek 16 GB ram ekledim. Z170 sayesine RAM'leri tam performans 2400 MHZ'de çalıştırabilirsiniz. İsterseniz 30 TL fazla verip 2666 MHZ 16GB RAM ile değiştirebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla MHZ render işleminde işe yarıyor. Süreyi kısaltacaktır. Oyun oynayacak olsanız bile RX460 işinizi görür. Çok fazla yüklenmedim ekran kartına. 250 GB SSD ekledim eğer programlarını SSD'ye doldurursan programlar daha çabuk yanıt verir. Yani kısaca sistemi kullanacağın programların hızlı olması amacı ile topladım. 50 TL daha verip 750 yerine 850 serisi SSD alabilirsiniz. Harddiske bütçe yetmedi
Sonradan eklenebilir. Kasayı isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Güç kaynağı yeterli. 600w ve sertifikası var ayrıca güvenilir markadır akasa.