Aralarında fark yok mu? Aralarında çok ciddi farklar var. Zaten sadece B150M Bazooka'nın dayanıklılığı çoğu anakartta yok. Technopat'ın bir videosunda bu anakart kullanılacaktı ve bu anakartın özellikleri anlatılıyordu. Sanırım 2500TL bütçe ile sistem toplama videosu içerisindeydi. Bu videoyu izleyin.Bu sistemi toplamanızı öneririm. R9 380 4 GB ile GTX950 arasındaki fark tartışılmaz. Eğer DVD yazıcı ve Vatan'dan toplamamı istiyorsanız, bir daha toplayabilirim. Eğer H110M Gaming alacaksanız biraz daha arttırıp B150M Bazooka alabilirsiniz ya da H110M PRO-VD alabilirsiniz. PRO-VD ile arasında bir fark olmadığını duymuştum.
Dostum sen yanlış anlamışsın. Benim bahsettiğim konu H110M Pro-VD ile H110M Gaming arasında fark olmadığını söylemekti.Aralarında fark yok mu? Aralarında çok ciddi farklar var. Zaten sadece B150M Bazooka'nın dayanıklılığı çoğu anakartta yok. Technopat'ın bir videosunda bu anakart kullanılacaktı ve bu anakartın özellikleri anlatılıyordu. Sanırım 2500TL bütçe ile sistem toplama videosu içerisindeydi. Bu videoyu izleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.