Anakartda biraz pahalıya kaçmışsın eğer sli yada crossfire yapmayacak isen: Msi B150m bazooka senin işini çok rahat görür .Kasa için daha kaliteli bir şey alabilirsin benim tavsiyem Aerocool Aero800 veya Dark Ninja al. Ayrıca ekran kartını Sapphire R9 380x alırsan aynı fiyata daha çok performans alırsın
Ekran kartı gtx 960 alacağım amd ekran kartlarında oyun optimizasyon problemleri var diye duydum.Shadow play gibi bir program olmadığı için birde.Aklımda iki sistem var benim içimden birinci geçiyor.
Arkaşalar sistem topluyacağım bana nova nilgisayardan yada vatan dan monitör dahil öneri yaparmısınız elden gidip alacağım için buraları seçtim.Bütçe 2500 tl
Şimdi yorum yapmanın bir anlamı yok. Teklonoji her zaman güncellenen bir platform. Bugün 2500TL'ye en iyi olacak bir sistemin sene sonunda 2500 TL'lik en iyi sistem olmayacaktır. Şimdi bir sistem tavsiyesi vermenin hiçbir anlamı yok.
Konu eğer dolar ve OEM ise, bence beklemenin lüzumu yok. Bütçe belli. Yeni çıkacak mimarili kartları, işlemcileri sen bu meblağ ile toplayamazsın zaten. Doların da düşeceğini asla beklemeyin.
i3 6100, GTX 960 MSI H110 pro-VD HyperX 2133 mhz 8GB kombinasyonlu bir sistem bütçene göre yapabileceğin en iyisi.