Kullandınız mı bilmiyorum. 2 yıldan fazla süre kullandığım bir kulaklık hiçbir sorun yaşamadım gayet de memnunum. Şu an abim kullanıyor o da gayet memnun.
Kullandınız mı bilmiyorum. 2 yıldan fazla süre kullandığım bir kulaklık hiçbir sorun yaşamadım gayet de memnunum. Şu an abim kullanıyor o da gayet memnun.
Doğrudur hocam bende aşırı fazla olmasa da gördüm. Saat şarj ömrü 16 saat kullanıma bağlı bana yeterli gelmişti kişiden kişiye değişir tabii. O sorun bana denk gelmediği için gayet memnun kalmıştım, kaliteli bir kulaklık.
Şart değil hocam. Bütçe zorlanınca 3000'e çıkar ancak ben bir baktım da Fifine H6 da güzel demişler. Mikrofon testini dinledim iyiydi. Bir problemi çıkar mı?
Şart değil hocam. Bütçe zorlanınca 3000'e çıkar ancak ben bir baktım da Fifine H6 da güzel demişler. Mikrofon testini dinledim iyiydi. Bir problemi çıkar mı?
RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da