2500 TL klavye önerisi

Bütçe
2500

Nami

Decapat
Maksimum bütçe 2500 TL. Oyun için kullanacağım. Switch falan nedir anlamam çok, en iyisi hangisiyse onu önerin. Mekanik olsun ve en önemlisi sağlam olsun. Maalesef klavyeleri biraz sert kullanıyorum. Yani tuşlara bir tık sert basıyorum. Öyle alışmışım. Bunlara uygun bir klavye arıyorum. Kablolu kablosuz fark etmez ama bazı klavyelerde aynı klavyenin kablosuz hâli daha pahalı oluyor. O yüzden kabloluya bir tık daha yakınım

Bu tarz konu çok varda bu konuyu açmamın sebebi sağlam olmasını istemem. Dediğim gibi sert kullanıyorum ve oyun sırasında Space'e falan abanıyorum😃

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu öneririm. Oyun oynamak için de kod yazmak içinde mükemmel. Işıklı. İstersen linkini atarım.

Bunu öneririm. Oyun oynamak için de kod yazmak içinde mükemmel. Işıklı. İstersen linkini atarım.

Üstüne bas kalite yükselir.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 91
Maksimum bütçe 2500 TL. Oyun için kullanacağım. Switch falan nedir anlamam çok, en iyisi hangisiyse onu önerin. Mekanik olsun ve en önemlisi sağlam olsun. Maalesef klavyeleri biraz sert kullanıyorum. Yani tuşlara bir tık sert basıyorum. Öyle alışmışım. Bunlara uygun bir klavye arıyorum. Kablolu kablosuz fark etmez ama bazı klavyelerde aynı klavyenin kablosuz hâli daha pahalı oluyor. O yüzden kabloluya bir tık daha yakınım.

Bu tarz konu çok varda bu konuyu açmamın sebebi sağlam olmasını istemem. Dediğim gibi sert kullanıyorum ve oyun sırasında Space'e falan abanıyorum😃

Kankam sevmediysen bende bu var Bu da çok iyi https://www.hepsiburada.com/gamepow...?magaza=İnce+hesap&url_src=ios-product-detail

Güzel fırsat. Türkiye'den ise şu alınabilir;

Maksimum bütçe 2500 TL. Oyun için kullanacağım. Switch falan nedir anlamam çok, en iyisi hangisiyse onu önerin. Mekanik olsun ve en önemlisi sağlam olsun. Maalesef klavyeleri biraz sert kullanıyorum. Yani tuşlara bir tık sert basıyorum. Öyle alışmışım. Bunlara uygun bir klavye arıyorum. Kablolu kablosuz fark etmez ama bazı klavyelerde aynı klavyenin kablosuz hâli daha pahalı oluyor. O yüzden kabloluya bir tık daha yakınım.

klavye çok hoşuma gidiyor.

Güzel fırsat. Türkiye'den ise şu alınabilir;

Akko 5075B Dracula castle çok ama çok daha iyi K5'den. Fiyatını zaten hak etmiyor K5.

klavye çok hoşuma gidiyor.
Dracula Castle varken tercih edilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı