2500 TL klavye önerisi

Benim de aklımda bu vardı Epomaker'ın sitesinden alınır mı? Bir de switchlerin ses testi var mı bulamamıştım en son.
Epomaker'dan alınan ürünlerde absürt vergiler çıkıyor. Normal prosedüre göre işlese orada daha uygun ama işlemiyor o yüzden Aliexpress'te daha ucuz AK820Pro.
Az daha çıkarsan Aula F75 öneririm.
@Hyperciaa

Benim de aklımda bu vardı Epomaker'ın sitesinden alınır mı? Bir de switchlerin ses testi var mı bulamamıştım en son.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan bakabilirsiniz.

Epomaker'dan alınan ürünlerde absürt vergiler çıkıyor. Normal prosedüre göre işlese orada daha uygun ama işlemiyor o yüzden AliExpress'te daha ucuz AK820PRO.
Az daha çıkarsan aula F75 öneririm.
@Hyperciaa

Aula F75'e baktım hoşuma gitti bayağı ama kararsız kaldım hangisi daha mantıklı bir de 10 dolar indirim kodum var Epomaker'da hangi siteyi tercih etmeliyim.

Aula F75'e baktım hoşuma gitti bayağı ama kararsız kaldım hangisi daha mantıklı bir de 10 dolar indirim kodum var Epomaker'da hangi siteyi tercih etmeliyim.
Hocam Epomaker'da en son gümrük görevlileri kafalarına göre Ak820 Pro için 900 TL gibi yüksek vergiler çıkarıyorlardı. Vergi çıkmazsa kârdasınız ama çıkarsa iyi vergi giriyor.

Hocam Epomaker'da en son gümrük görevlileri kafalarına göre AK820 Pro için 900 TL gibi yüksek vergiler çıkarıyorlardı. Vergi çıkmazsa kârdasınız ama çıkarsa iyi vergi giriyor.

En iyisi AliExpress'ten alayım başım ağrımasın o zaman :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı