2500 TL klavye önerisi

haliol

Decapat
Başlıkta dediğim gibi 2500 TL bütçem var, ilgilendiğim klavyeler sırasıyla.
1-wraith ALU87A
2-MCHOSE G75 PRO %75
3-Madlions MAD68 Pro
İlk olarak Wraith"in garanti kapsamaması beni çok rahatsız ettiği için Wraith almakta tereddüt ediyorum, bu garanti olayı başımı ağrıtır mı?
Diğer iki klavyeyi forumda gezerek buldum onlar hakkında neredeyse hiç bilgim yok.
Özetle bana 2500 TL civarında klavye önerebilir misiniz? Ve söylediğim klavyeler hakkında fikirlerinizi belirtirseniz de çok memnun olurum.

Başlıkta dediğim gibi 2500 TL bütçem var, ilgilendiğim klavyeler sırasıyla.
1-wraith ALU87A
2-MCHOSE G75 PRO %75
3-Madlions MAD68 Pro
İlk olarak Wraith"in garanti kapsamaması beni çok rahatsız ettiği için Wraith almakta tereddüt ediyorum, bu garanti olayı başımı ağrıtır mı?
Diğer iki klavyeyi forumda gezerek buldum onlar hakkında neredeyse hiç bilgim yok.
Özetle bana 2500 TL civarında klavye önerebilir misiniz? Ve söylediğim klavyeler hakkında fikirlerinizi belirtirseniz de çok memnun olurum.

Wraith'te garanti var hocam sadece ürün sorunlu değilse kutu açıldığı taktirde iade almıyorlar yoksa diğer ürünler gibi 2 sene garantili oda Wraith'teki klavye pek hoş gözükmüyor doğrusu keycapslerde ABS kullanmışlar ben olsam G75 Pro alırdım.

FPS oyuncusu iseniz.

Kampanyalarla 1910 TL.
Eğer çok da önemli değilse G75 Pro alın kampanyalarla.

Akko bende almayı düşünüyorum ve araştırdığıma göre çok iyi bir klavye rapit trigger gibi özellikleride bulunmakta bu klavyenin en yakın rakibi madlion mad 60-68'dir onda da bence gene Akko kazanır çünkü hot swapta çeşitliliği çok olması çok güzel bir özellik kesinlikle öneririm.

Akko bende almayı düşünüyorum ve araştırdığıma göre çok iyi bir klavye rapit trigger gibi özellikleride bulunmakta bu klavyenin en yakın rakibi madlion mad 60-68'dir onda da bence gene Akko kazanır çünkü hot swapta çeşitliliği çok olması çok güzel bir özellik kesinlikle öneririm.
Mad serisi akko ile kıyaslanıcak bir klavye değil.

Ve en yakın rakibi diye bir şey yok olacaksa ace60 olur, bütçe bandındaki en iyisi Akko.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı