2500 TL klavye önerisi

Bütçe
2000-3000

Manyetik almayın MAD68 Wooting'in çakması ara sıra çift basma sorunlarıyla karşı karşıya kalırsınız bazen de basmama en iyisi mekanik ya G75 Pro'ya da VGN V87 Mekanik Klavye

Şu anki klavyem Ornata V3 ve görüntüsünden performansından menun değilim ne almalıyım

Manyetik almayın MAD68 Wooting'in çakması ara sıra çift basma sorunlarıyla karşı karşıya kalırsınız bazen de basmama en iyisi mekanik ya G75 Pro'ya da VGN V87 Mekanik Klavye

Ya baktım bu ürünlere tasarım olarak odama setup ıma hiç uymuyorlar ve zaten çok beyaz ayrıntıları var G75 zaten beyaz benzeri ya da siyah alternatifi yok mu?

Ya baktım bu ürünlere tasarım olarak odama setup ıma hiç uymuyorlar ve zaten çok beyaz ayrıntıları var G75 zaten beyaz benzeri ya da siyah alternatifi yok mu?

Vallahi şu an Gaming gende siyahtan yeşile kırmızıdan siyaha beyazdan mora doğru var düz yok diye biliyorum.

Vallahi şu an Gaming gende siyahtan yeşile kırmızıdan siyaha beyazdan mora doğru var düz yok diye biliyorum.

Tasarım olarak da çok yumuşak biraz daha köşeli daha sade bir tasarım arıyorum tuşlarını değiştirirsem daha köşeli sade bir şekilde olur mu?

G75'in mi köşeli sade derken anlamadım.

G75'in siyah modelini Türkiye'de bulamadım eğer güvenilir varsa link atabilir misiniz?

G75'in tasarımında keycasp i de güzel ama rrngi sadece siyah yeşil ve beyaz buldum düz siyahını bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…