Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.362 Makaleler 3 Çözümler 21 11 Ağustos 2025 #21 ouuzz dedi: G75'in siyah modelini Türkiye'de bulamadım eğer güvenilir varsa link atabilir misiniz? G75'in tasarımında keycasp i de güzel ama rrngi sadece siyah yeşil ve beyaz buldum düz siyahını bulamadım. Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye bu düz siyah keycaps gri siyah geçişli de kasa da siyah.
ouuzz dedi: G75'in siyah modelini Türkiye'de bulamadım eğer güvenilir varsa link atabilir misiniz? G75'in tasarımında keycasp i de güzel ama rrngi sadece siyah yeşil ve beyaz buldum düz siyahını bulamadım. Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye bu düz siyah keycaps gri siyah geçişli de kasa da siyah.
Alilol Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #22 ouuzz dedi: G75'in siyah modelini Türkiye'de bulamadım eğer güvenilir varsa link atabilir misiniz? G75'in tasarımında keycasp i de güzel ama rrngi sadece siyah yeşil ve beyaz buldum düz siyahını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Düz renk yok diye biliyorum varsa da bilmiyorum yurt dışında falan vardır en kötü keycaps değiştirirsiniz.
ouuzz dedi: G75'in siyah modelini Türkiye'de bulamadım eğer güvenilir varsa link atabilir misiniz? G75'in tasarımında keycasp i de güzel ama rrngi sadece siyah yeşil ve beyaz buldum düz siyahını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Düz renk yok diye biliyorum varsa da bilmiyorum yurt dışında falan vardır en kötü keycaps değiştirirsiniz.
ouuzz Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #23 Teşekkürler tam aradığım gibi telefondan baktığımdan gaming gen tr arayüzü çok karışık geliyordu ve bulamamıştım teşekkür ederim
Teşekkürler tam aradığım gibi telefondan baktığımdan gaming gen tr arayüzü çok karışık geliyordu ve bulamamıştım teşekkür ederim
Alilol Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #24 ouuzz dedi: Teşekkürler tam aradığım gibi telefondan baktığımdan Gaming Gen TR arayüzü çok karışık geliyordu ve bulamamıştım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Cabbage tofu V3 matcha latte switchden daha iyi bence ses olarak bu arada şimdiden hayırlı olsun
ouuzz dedi: Teşekkürler tam aradığım gibi telefondan baktığımdan Gaming Gen TR arayüzü çok karışık geliyordu ve bulamamıştım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Cabbage tofu V3 matcha latte switchden daha iyi bence ses olarak bu arada şimdiden hayırlı olsun
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.078 Çözümler 6 11 Ağustos 2025 #25 ouuzz dedi: G75'in siyah modelini Türkiye'de bulamadım eğer güvenilir varsa link atabilir misiniz? G75'in tasarımında keycasp i de güzel ama rrngi sadece siyah yeşil ve beyaz buldum düz siyahını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Siyah yeşil olan modeli fiyat olarak daha uygun, siyah yerine bu modeli tercih edebilirsiniz.
ouuzz dedi: G75'in siyah modelini Türkiye'de bulamadım eğer güvenilir varsa link atabilir misiniz? G75'in tasarımında keycasp i de güzel ama rrngi sadece siyah yeşil ve beyaz buldum düz siyahını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Siyah yeşil olan modeli fiyat olarak daha uygun, siyah yerine bu modeli tercih edebilirsiniz.
Alilol Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #26 MacBethad dedi: Siyah yeşil olan modeli fiyat olarak daha uygun, siyah yerine bu modeli tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben beyaz mor aldım cunku tuslar onde oldugu icin RGB daha rahat vurur ve daha rahat gözükür.
MacBethad dedi: Siyah yeşil olan modeli fiyat olarak daha uygun, siyah yerine bu modeli tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben beyaz mor aldım cunku tuslar onde oldugu icin RGB daha rahat vurur ve daha rahat gözükür.
ouuzz Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #27 MacBethad dedi: Siyah yeşil olan modeli fiyat olarak daha uygun, siyah yerine bu modeli tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece tuşlar mı yeşil.
MacBethad dedi: Siyah yeşil olan modeli fiyat olarak daha uygun, siyah yerine bu modeli tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece tuşlar mı yeşil.
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.078 Çözümler 6 11 Ağustos 2025 #28 ouuzz dedi: Sadece tuşlar mı yeşil. Genişletmek için tıkla... Böyle.
ouuzz Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #29 MacBethad dedi: Eki Görüntüle 2554077 Böyle. Genişletmek için tıkla... Yani kasa siyah siyah tuş alsam hoş durar mı?
MacBethad dedi: Eki Görüntüle 2554077 Böyle. Genişletmek için tıkla... Yani kasa siyah siyah tuş alsam hoş durar mı?
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.078 Çözümler 6 11 Ağustos 2025 #30 ouuzz dedi: Yani kasa siyah siyah tuş alsam hoş durar mı? Genişletmek için tıkla... O halde siyah olan modeli alın, siyah tuşları 400 liraya bulamazsınız. Yeşil olanı da güzel, fiyatı düşük olduğu için önermiştim. Ürün bu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ouuzz dedi: Yani kasa siyah siyah tuş alsam hoş durar mı? Genişletmek için tıkla... O halde siyah olan modeli alın, siyah tuşları 400 liraya bulamazsınız. Yeşil olanı da güzel, fiyatı düşük olduğu için önermiştim. Ürün bu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et