2500 TL klavye önerisi

Bütçe
2500

Nordex1

Decapat
Daha fazla  

Bu klavyelerden hangilerini önerir hangilerini önermezsiniz tecrübenizle beraber yazabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ajazz AK680 Max kullanıyorum gayet memnunum alabilirsin MAD68 HE bakma bile Ace 60 alınabilir Fun 60 alınabilir.

Manyetik istiyorsan ace 68 falan da bakabilirsin ama manyetik önermem doğrusu şart değilse.

Manyetik istiyorsan ace 68 bende kullanıyorum mekanik istiyorsan MCHOSE G75 Pro.

Ajazz AK680 Max kullanıyorum gayet memnunum alabilirsin MAD68 HE bakma bile Ace 60 alınabilir Fun 60 alınabilir.
Ajazz Ak680 veya Mchose Ace60 düşünüyom görünüş bakımından Ajazz daha iyi gözüküyor ama donanım bakımından mchose daha iyi galiba. fps oyunları için alıyorum aynı zamanda ama fazla tryhardda oynamıyorum aslında farklı işlerde de işimi görsün yeter hangisini önerirsin.

En iyi manyetik MCHOSE zaten aralarından ama 68 modelini alırsan daha fazla tuş var ve beyaz rengide var istiyorsan.

Fun60MAX al, bende var çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…