2500 TL klavye önerisi

BüyükUsta1

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle selam dostlar şu anda aktif olarak 1.5 yıldır kullandığım Gamepower SUKİ klavyem yavaştan sorunlar çıkarmaya başladı, bana 2500 TL bandında yeni bir kablolu klavye lazım çünkü RGB'leri açık kullanmayı seviyorum aynı zamanda klavye ya TKL ya da tam boy olursa güzel olur. Bununla birlikte rengi de sadece siyah olursa sevinirim, teşekkürler.

Aula f75 alın

Bu bütçede manyetik önermem zaten normalde de önermiyorum özel istek olmadığı sürece.

Hocam tavsiyeniz çok güzel fakat boyu çok küçük daha büyük klavye öneriniz var mı?

Teşekkürler hocam değerlendireceğim çok hoş bir klavyeye benziyor.

Hocam tavsiyeniz çok güzel fakat boyu çok küçük daha büyük klavye öneriniz var mı?

Teşekkürler hocam değerlendireceğim çok hoş bir klavyeye benziyor.

Hocam TKL istiyorsanız F87 de bakabilirsiniz. İster kablolu ister kablosuz kullanırsınız.

RGB sevdiğin için bu modele bakabilirsin, tuşları ışık geçirdiği için hoşuna gider muhtemelen.

(Linke tıklayınca fark ettim ışık geçiren model değilmiş akakçedeki görsel yanlış maalesef.)

Bir diğer seçenek de bu ama tuşları ışık geçirmiyor haberin olsun.

Bloody S98 kullanıyorum tavsiye ederim.

2600'e almıştım 3600 olmuş bu paraya alınmaz fakat türkçe q olan hotswaplı başka seçenek de neredeyse yok.

Son düzenleme:
CS'deydim hocam geç gördüm kusura bakma. Kesinlikle al dediğim ürün yok ama AKKO tercih edebilirsin. Fiyatlar azıcık daha uygun özelliklere nazaran. Kısaca biraz daha F/P ürünler. Fiyatta azıcık daha çıkmanız lazım ama.

AKKO MONSGEEK ICE75 Clear Blue RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Yalnız illa TKL olacaksa Redragon falan da güzel seçenek olabilir.

İnternette sesine baktığım ve çok beğendiğim Redragon için favori modelim https://www.akakce.com/klavye/en-uc...sikli-kablolu-oyuncu-si-fiyati,966237106.html (stokları yenileniyor ama biraz da olsa beklemek lazım tabii)

Kablolu kullanma imkanı var hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…