Öncelikle selam dostlar şu anda aktif olarak 1.5 yıldır kullandığım Gamepower SUKİ klavyem yavaştan sorunlar çıkarmaya başladı, bana 2500 TL bandında yeni bir kablolu klavye lazım çünkü RGB'leri açık kullanmayı seviyorum aynı zamanda klavye ya TKL ya da tam boy olursa güzel olur. Bununla birlikte rengi de sadece siyah olursa sevinirim, teşekkürler.
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.
www.gaming.gen.tr
Bu bütçede manyetik önermem zaten normalde de önermiyorum özel istek olmadığı sürece.
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.
www.gaming.gen.tr
Bu bütçede manyetik önermem zaten normalde de önermiyorum özel istek olmadığı sürece.
Öncelikle selam dostlar şu anda aktif olarak 1.5 yıldır kullandığım Gamepower SUKİ klavyem yavaştan sorunlar çıkarmaya başladı, bana 2500 TL bandında yeni bir kablolu klavye lazım çünkü RGB'leri açık kullanmayı seviyorum aynı zamanda klavye ya TKL ya da tam boy olursa güzel olur. Bununla birlikte rengi de sadece siyah olursa sevinirim, teşekkürler.
CS'deydim hocam geç gördüm kusura bakma. Kesinlikle al dediğim ürün yok ama AKKO tercih edebilirsin. Fiyatlar azıcık daha uygun özelliklere nazaran. Kısaca biraz daha F/P ürünler. Fiyatta azıcık daha çıkmanız lazım ama.
Öncelikle selam dostlar şu anda aktif olarak 1.5 yıldır kullandığım Gamepower suki klavyem yavaştan sorunlar çıkarmaya başladı, bana 2500 TL bandında yeni bir kablolu klavye lazım çünkü RGB'leri açık kullanmayı seviyorum aynı zamanda klavye ya TKL'ya da tam boy olursa güzel olur. Bununla birlikte rengi de sadece siyah olursa sevinirim, teşekkürler.