2500 TL klavye önerisi

tavi

Kilopat
  • Geniş olması lazım, ellerim büyük parmaklarım da uzun.
  • Numpad olup olmaması çok önemli değil ama olması daha iyi, yine de prt sc Home-end falan olması tercihim özellikle prt.
  • Sessiz olması lazım, olabilecek en düşük ses olsun hatta zaten ses konusunda hiçbir isteğim yok. Minimum olması önemli.
  • Bluetooth seçeneği de olursa iyi olur.
  • Tercihen siyah ama önemli değil pek.

Genelde CS2, PUBG, Fortnite gibi oyunları klavyeyle oynuyorum ve klavyeyi on parmak kullanıyorum, uzun süre götürecek bir klavye lazım, bütçeyi hafif aşan ürünleri de alabilirim değer diyorsanız.

Aula ürünlerinin çok önerildiğini de gördüm, bunun Aula ürünlerinden rakibi hangisidir ve aralarında net bir fark var mı?

Aula ürünlerinin çok önerildiğini de gördüm, bunun Aula ürünlerinden rakibi hangisidir ve aralarında net bir fark var mı?

Aula'nın F87-F75-F99 klavyeleriyle rakip ve onlardanda daha kaliteli bir ürün. Bunada bakabilirsiniz.

Hocam ses konusunda F87 ve K99'dan hangisini beklentim yönünde üste koyarsınız, ona göre seçimimi yapayım. Dokunuş hissiyatı önemli ama sesin az olması da önemli.

Hocam ses konusunda F87 ve K99'dan hangisini beklentim yönünde üste koyarsınız, ona göre seçimimi yapayım. Dokunuş hissiyatı önemli ama sesin az olması da önemli.

İkiside ses ve hissiyat olarak denk klavyeler, K99'un switchleri ve yapısı biraz daha kaliteli. Boyut seciminize gore istediginizi alin gecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…