2500 TL klavye ve mouse önerisi

ozzzzy

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7700
Asus Prime B650M-A Wİ Fİ
Corsair 32 GB 6000MHz
Corsair Rm850e
Corsair 4000d Airflow
Samsung 970 EVO Plus 1 TB
Asus Rog Strix 3090 White OC 24GB
Oyun için kullanılacak beyaz sisteme gidecek renk tonlarında ve kablosuz klavye ve mouse önerilerini bekliyorum. Mouse palm grip.

Bütçe 2500 - 2700.

Not kalite olarak daha iyi olacaksa kablolu da olabilir.

Klavye olarak daha güzel bulabilir miyiz? biraz daha büyük yada.

300-400 daha yükseltirsek fark eder mi?

Hocam fark eder fakat değmez emin olun bu bütçeye en iyisi gk61. Redragon gibi markalarda var iyiler gayet de fakat sizin istediğiniz büyüklükte değil.

Hocam fark eder fakat değmez emin olun bu bütçeye en iyisi gk61. Redragon gibi markalarda var iyiler gayet de fakat sizin istediğiniz büyüklükte değil.
Küçük de olsa reddragon dan öneriniz nedir?

Bu klavye nasıl? 1100 TL'ye geliyor.

Alınır. Bildiğim kadarıyla switchleride outemu üzmez sizi hotswap olması da avantaj.

Alınır. Bildiğim kadarıyla switchleride outemu üzmez sizi hotswap olması da avantaj.
Temu'dan bir kupon. bulmam lazım. 200 TL indirim için başka alışveriş yaptırıyor yoksa

İndirim ile 900e düşürdüm alıyorum hocam

Hocam mouse için başka öneriniz var mı? 2.el de takip edip alabilirim uyguna gelirse.

Ve mouse için en dikkat noktası dpi mı?

Son düzenleme:
Hayır sensör ve mcu. Emin olun bu mouse bu fiyat aralığında biçilmiş kaftan isterseniz ayrı konu açıp sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…