2500 TL Konsol önerisi

hartwell2707

Hectopat
Daha fazla  
2/2.5K'ye, temiz bulunabilen, 0 satılabilen konsol arayış içerisindeyim.
Şimdi almayacağım, 2 ay sonra falan alacağım. Önden bir araştırma içerisindeyim.

Aklımda PS4 veya One S var. Fiyatları daha da düşer mi? Çünkü yeni nesil konsollar çıktı, hali ile eski moda gibi bir şey kaldılar😀

Bahsettiğiniz fiyatlara sıfır konsol bulmanın imkanı yok. İki ay sonra da olacağını zannetmiyorum. Her ne kadar yeni nesil konsollar çıksa da, gerek dolar kuru ve gerek stok sıkıntısından dolayı eski konsolların fiyatları düşmüyor. 2.500 TL'ye ikinci el iyi kondisyonda PS4 Slim ve XBOX One S kovalayabilirsiniz.

2/2.5K'ye, temiz bulunabilen, 0 satılabilen konsol arayış içerisindeyim.
Şimdi almayacağım, 2 ay sonra falan alacağım. Önden bir araştırma içerisindeyim.

Aklımda PS4 veya One S var. Fiyatları daha da düşer mi? Çünkü yeni nesil konsollar çıktı, hali ile eski moda gibi bir şey kaldılar😀

Yurt dışından alabilirsen ucuza gelebilir.

Benim gibi sıfır takıntın yoksa eğer 2000-2300 TL arası PS4 Slim almaya bak. Sony 2 yıl daha PS4'e destek vereceğini açıkladı. Oyunlardan Horizon F.W. ve GoW Ragnarok başta olmak üzere PS4 içinde çıkıcak. Ben Exc oyun istemiyorum bol oyun olsun istiyorum hemde illaki sıfır olsun dersen XB One yerine bütçeni zorlayıp 4000 TL yap ve XB Series S al derim. Şu anda Amazon TR de 3.995 TL 🙂

Bütçenize bakacak olursak PS oyunlarının yükü size fazla gelir. 2 tane oyun alsanız belirttiğiniz bütçeye denk gelecek çünkü. O yüzden XB tercih etmeniz daha mantıklı olur. Game Pass ile ucuza oyunlara erişim sağlayabilirsiniz. Yalnız sıfır bulma ihtimalini aklınızdan çıkarın. Mecbur 2. ele yönelmeniz gerekecek.

Kardeşlik yöntemi kullanırım, oyunların fiyatı önemli değil derseniz, o zaman kesinlikle PS4 öneririm. PS4 PRO 3.000 TL civarı bulunabilir.

Bütçenize bakacak olursak PS oyunlarının yükü size fazla gelir. 2 tane oyun alsanız belirttiğiniz bütçeye denk gelecek çünkü. O yüzden XB tercih etmeniz daha mantıklı olur. Game Pass ile ucuza oyunlara erişim sağlayabilirsiniz. Yalnız sıfır bulma ihtimalini aklınızdan çıkarın. Mecbur 2. ele yönelmeniz gerekecek.

Kardeşlik yöntemi kullanırım, oyunların fiyatı önemli değil derseniz, o zaman kesinlikle PS4 öneririm. PS4 PRO 3.000 TL civarı bulunabilir.
2k civarlarına ne önerirsin xb tarafında

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı