2500 TL kontrolcü önerisi

bkog395

Decapat
Daha fazla  
Telefonda ve bilgisayarda emülatör oyunları oynamak ve özellikle bilgisayarda platform oyunları oynamak için kontrolcü almak istiyorum. Bütçem 2500 civarı. Kaliteli bir ürün varsa biraz esnetebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca PSP almayı planlıyorum ancak temiz ürün nasıl bulurum bilmiyorum. Hangi modelini hangi siteden almamın daha iyi olacağını anlatacak bir arkadaş varsa sevinirim.

Gamepad 2400 Telefon tutucu ile beraber 2800TL falan oluyor. Hem PC hem mobile için iyi bir model.

Mobile de uyumlu kaliteden ödün verme al keyfine bak. PSP devri kapanalı çok oldu hocam ya o oyunlar falan zamanında güzeldi eyvallah ama alıp 2 gün sonra köşeye atarsın parana yazık etme.

İfadeler: DMN
Hocam ben linki açınca %49 indirimli gözüküyor biraz araştırdıktan sonra sanırım sizin önerinizi tercih edeceğim.
açıkcası dualsense denemeyi istiyorum ancak çoğu oyunda xbox gibi desteği olmadığı gibi fiyatınada pek değeceğini düşünmüyorum. psp devrinin kapandığının farkındayım ama yaşım gereği zamanında deneyimleyemediğim klasikleşmiş oyunları incelemek ve oynamak hoşuma gidiyor bu yüzden psp almak istiyorum.

İfadeler: DMN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…