Telefonda ve bilgisayarda emülatör oyunları oynamak ve özellikle bilgisayarda platform oyunları oynamak için kontrolcü almak istiyorum. Bütçem 2500 civarı. Kaliteli bir ürün varsa biraz esnetebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca PSP almayı planlıyorum ancak temiz ürün nasıl bulurum bilmiyorum. Hangi modelini hangi siteden almamın daha iyi olacağını anlatacak bir arkadaş varsa sevinirim.
En ucuz Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.587,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Mobile de uyumlu kaliteden ödün verme al keyfine bak. PSP devri kapanalı çok oldu hocam ya o oyunlar falan zamanında güzeldi eyvallah ama alıp 2 gün sonra köşeye atarsın parana yazık etme.
En ucuz Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.587,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Mobile de uyumlu kaliteden ödün verme al keyfine bak. PSP devri kapanalı çok oldu hocam ya o oyunlar falan zamanında güzeldi eyvallah ama alıp 2 gün sonra köşeye atarsın parana yazık etme.
açıkcası dualsense denemeyi istiyorum ancak çoğu oyunda xbox gibi desteği olmadığı gibi fiyatınada pek değeceğini düşünmüyorum. psp devrinin kapandığının farkındayım ama yaşım gereği zamanında deneyimleyemediğim klasikleşmiş oyunları incelemek ve oynamak hoşuma gidiyor bu yüzden psp almak istiyorum.