2500 TL M.2 SSD önerisi

Bütçe
2500

crexier

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 i5-12450H
Merhaba laptop için ek SSD alacağım bütçem 2500 bu fiyat için önerebileceğiniz en iyi SSD'ler nedir?

1748519182471.jpeg

Depolama için kullanacağım daha çok oyun program vs. kuracağım.
Ama gördüğüm kadarıyla 1 tane M.2 yuvanız var, yanlışım yoksa. Eskisi çıkınca Windows kurmanız gerekicek.

Hocam internette baktığıma göre anakart PCI 3.0 ama 4.0 da sıkıntı yaratmaz mı?
Sadece hız sınırına takılır. 3.5GB/s civarı hızlar alırsınız, geri kalan donanımlar için hiçbir şey ifade etmiyor.

@He stole my money SN7100'ini 2700'e aldım cashback indirimle ince hesap cuma gecesinden aslında laptopa daha iyi gider miş. WD'ler düşük güç tüketiyor serin o konuda doğru. Bu modeli alma sebebimse 4K Q1 random okuma hızı sistem diski yapmak istediğim için. o da DRAM'siz. kötü mü ettik bilemedim. DRAM yok diye.

@He stole my money SN7100'ini 2700'e aldım cashback indirimle ince hesap cuma gecesinden aslında laptopa daha iyi gider miş. WD'ler düşük güç tüketiyor serin o konuda doğru. Bu modeli alma sebebimse 4K Q1 random okuma hızı sistem diski yapmak istediğim için. o da DRAM'siz. kötü mü ettik bilemedim. DRAM yok diye.
Kingston Renegade tercih etseydiniz daha iyi olabilirdi. İnce Hesap'ta oda satılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı