Windows mu kuracaksınız yoksa sadece depolamamı?Merhaba laptop için ek SSD alacağım bütçem 2500 bu fiyat için önerebileceğiniz en iyi SSD'ler nedir?
Eki Görüntüle 2501179
Windows mu kuracaksınız yoksa sadece depolama mı?
Ama gördüğüm kadarıyla 1 tane M.2 yuvanız var, yanlışım yoksa. Eskisi çıkınca Windows kurmanız gerekicek.Depolama için kullanacağım daha çok oyun program vs. kuracağım.
Ama gördüğüm kadarıyla 1 tane M.2 yuvanız var, yanlışım yoksa. Eskisi çıkınca Windows kurmanız gerekecek.
Anladım hocam, ozaman bu işinize yarar:Fotoğrafı temsili olarak attım yuvanın özellikleri belli olsun diye benimkinde 2 tane giriş var.
Anladım hocam, o zaman bu işinize yarar:
Serin çalışıyor, çok sıkıntı yaratmaz laptop kasasında. (DRAM'siz.)
Sadece hız sınırına takılır. 3.5GB/s civarı hızlar alırsınız, geri kalan donanımlar için hiçbir şey ifade etmiyor.Hocam internette baktığıma göre anakart PCI 3.0 ama 4.0 da sıkıntı yaratmaz mı?
Kingston Renegade tercih etseydiniz daha iyi olabilirdi. İnce Hesap'ta oda satılıyor.@He stole my money SN7100'ini 2700'e aldım cashback indirimle ince hesap cuma gecesinden aslında laptopa daha iyi gider miş. WD'ler düşük güç tüketiyor serin o konuda doğru. Bu modeli alma sebebimse 4K Q1 random okuma hızı sistem diski yapmak istediğim için. o da DRAM'siz. kötü mü ettik bilemedim. DRAM yok diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.