1- Parçalar bunlar ekran kartı gtx 670 seçtim nasıldır oyunları ultrada oynatır mı?
2- İşlemci 6300 seçsem darboğaz yapar mı?
3- Monitör pahalı geldi daha ucuz ve iyi önerileri bekliyorum.
Peki beyler çok so sordum ama asus gtx 670 nasıldır yada 760 amacım crysis 3 felan ultrada oynamak yada 7970 top nasıldır aynı şekilde ulta olayı olurmu ondada. Teşekkürler..
Peki beyler çok so sordum ama asus gtx 670 nasıldır yada 760 amacım crysis 3 felan ultrada oynamak yada 7970 top nasıldır aynı şekilde ulta olayı olurmu ondada. Teşekkürler..
GTX 670/760 ultra ayar kaldırır fakat bu kartlar da Crysis 3'ün ultra ayarı için değil tam olarak. HD 7970 biraz daha iyi gibi duruyor ama alabilirsen GTX 770. Aslında ultra olayını boşverip de GTX 760 daha mantıklı olacak. Ultra ile high arasında oyun deneyimi çok fark etmiyor fakat kasma donma ortaya çıkıyorsa herşey burnumuzdan geliyor. Bu anlamda ayarların optimizeli kullanılması daha iyi olur: işlemci ve ekran kartına çok fazla yük binmez ve oyun deneyimin daha akıcı ve stabil olur. Diğer oyunlarda basarsın ultra ayarı ama Crysis 3'ün yapısı çok ağır.
Vallahi gtx 770 1200tl
bütçeyi biraz aşıyor bu yüzden gtx 670 amp veya gtx 760 modellerine yöneldim ama onlarlada ultrada oynamayacaksam sisteme 2500 tl vermenin ne gereği var madem okadar veriyoruz iyi birşey olsun demi.
Ozaman sizden birşey rica edeyim 2500 tl ye monitörlü gtx 770 li bir sistem toplayabilirmisiniz.
Vallahi gtx 770 1200tl
bütçeyi biraz aşıyor bu yüzden gtx 670 amp veya gtx 760 modellerine yöneldim ama onlarlada ultrada oynamayacaksam sisteme 2500 tl vermenin ne gereği var madem okadar veriyoruz iyi birşey olsun demi.
Ozaman sizden birşey rica edeyim 2500 tl ye monitörlü gtx 770 li bir sistem toplayabilirmisiniz.