Öneriler için teşekkürler, konuya yazmadım ama bu bütçede kablosuz öneriniz var mı?MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.www.gaming.gen.tr Boyut tercihine göre alabilirsin.MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Öneriler için teşekkürler, konuya yazmadım ama bu bütçede kablosuz öneriniz var mı?
Bende G75 Pro almayı düşünüyordum ama yıllardır mekanik klavye kullanıyorum. Manyetik klavye ve snap tap özelliklerini tecrübe etme amaçlı manyetik şart. Yukarıdaki önerilerden farklı öneriler yoksa onları değerlendireceğim.Manyetik şart değilse G75 Pro daha mantıklı olur.
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Anladım, mantıklı bir yaklaşım teşekkürler.Manyetikte kablosuz gereksiz, 8000 Hz oldukca hızlı bitiriyor sarjı. Sürekli sabit bir ekipman oldugu için kablsuza ekstradan gerek yok. Atılan MCHOSE klavyelerden birisini al gec en iyi secenekler.
Bende G75 Pro almayı düşünüyordum ama yıllardır mekanik klavye kullanıyorum. Manyetik klavye ve snap tap özelliklerini tecrübe etme amaçlı manyetik şart. Yukarıdaki önerilerden farklı öneriler yoksa onları değerlendireceğim.
Anladım, mantıklı bir yaklaşım teşekkürler.
Bende G75 Pro almayı düşünüyordum ama yıllardır mekanik klavye kullanıyorum. Manyetik klavye ve snap tap özelliklerini tecrübe etme amaçlı manyetik şart. Yukarıdaki önerilerden farklı öneriler yoksa onları değerlendireceğim.
Anladım, mantıklı bir yaklaşım teşekkürler.
Manyetikte kablosuz gereksiz, 8000 Hz oldukca hızlı bitiriyor sarjı. Sürekli sabit bir ekipman oldugu için kablsuza ekstradan gerek yok. Atılan MCHOSE klavyelerden birisini al gec en iyi secenekler.
Hocam G75 promu yoksa bütçe çıkarsa ace68 mi almak daha mantıklı olur.