2500 TL manyetik klavye önerisi

PUN1SHER

Kilopat
Bütçem 2500 TL. Yalnızca FPS oyunları oynuyorum. Snap tap özelliği olması yeterli. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyut tercihine göre alabilirsin.

Öneriler için teşekkürler, konuya yazmadım ama bu bütçede kablosuz öneriniz var mı?

Öneriler için teşekkürler, konuya yazmadım ama bu bütçede kablosuz öneriniz var mı?

Manyetikte kablosuz gereksiz, 8000 Hz oldukca hızlı bitiriyor sarjı. Sürekli sabit bir ekipman oldugu için kablsuza ekstradan gerek yok. Atılan MCHOSE klavyelerden birisini al gec en iyi secenekler.

Manyetik şart değilse G75 Pro daha mantıklı olur.

Bende G75 Pro almayı düşünüyordum ama yıllardır mekanik klavye kullanıyorum. Manyetik klavye ve snap tap özelliklerini tecrübe etme amaçlı manyetik şart. Yukarıdaki önerilerden farklı öneriler yoksa onları değerlendireceğim.

Manyetikte kablosuz gereksiz, 8000 Hz oldukca hızlı bitiriyor sarjı. Sürekli sabit bir ekipman oldugu için kablsuza ekstradan gerek yok. Atılan MCHOSE klavyelerden birisini al gec en iyi secenekler.
Anladım, mantıklı bir yaklaşım teşekkürler.

Bütçe çıkarsa bunları öneririm @roxy1881 hocamın attıkları da güzel.

Sürekli söylüyorum, manyetik amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece onermem manyetik kullancisi olarak. Gecikme olarak hissedilen fark yok. Hissiyatlari hala kotu mekaniklere kiyasla. Denk fiyattaki mekanikler malzeme kalitesi ve yalitim olarak cok daha iyi. Ayriyeten snaptap ve rapid trigger tamamen sosyal medyanin abarttigi ozellikler. Neredeyse etkisi yok oyunlara. CS'de direkt kullanilamiyor lobiye atiyor oyun. Valorant'in ise mekaniklerine uymadigi icin neredeyse etkisi yok, movementin kotuyse hissedersin sadece biraz. Sırf merakını gidermek için alabilirsin tabii, ama denk fiyattaki mekanikler genel manada manyetiklerden daha iyi.

Hocam G75 promu yoksa bütçe çıkarsa ace68 mi almak daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…