2500 TL mikrofon önerisi

leodaege

Picopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Müzik Prodüktörü
Merhaba, iyi sosyaller. Bazen yayın, bazen şarkı üretmek için. Genellikle ise Discord'da konuşmak için mikrofon istiyorum. RGB'siz olsa daha iyi olur ve masaya konumlandırmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, iyi sosyaller. Bazen yayın, bazen şarkı üretmek için. Genellikle ise Discord'da konuşmak için mikrofon istiyorum. RGB'siz olsa daha iyi olur ve masaya konumlandırmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Dostum yayın ve şarkı üretmek tamamen farklık kavramlar. Sen şarkı üretmek için 2500 liralık mikrofon alırsan mutsuz olursun. Ses kartı ve referans kulaklıkta alman gerekir. O yüzden ilk başta hedefini seç ondan sonra öneri iste.

Eğer yayın için istersen Røde'nin USB mikrofonlarına bakabilirsin uygun bir şey bulursan kaçırma NT-USB mini diye bir model var mesela gayet iyidir. Ama müzik yapmak için SE electronics, presonus yine Rode gibi markalardan modeller bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı