2500 TL modem önerisi

Wifide sıkıntılar mevcut. Vdsl kullanıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_9344.jpeg
    IMG_9344.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Wifide sıkıntılar mevcut. Vdsl kullanıyorum

Şu model işinizi fazlasıyla görür, ileride hız değişikliği yaptığınızda da yararlanırsınız.

Wifi 6 destekli bir şey olsun almışken diyorsanız o zaman da şu modeli tavsiye ederim:

Veya bol antenli olsun diyorsanız (ben çok taraftar değilim bol antenli modelleri geniş büyük bir alanda kullanmayacaksanız çok sağlıklı gelmiyor bana) şu model:

Bu modellerin hepsi şu anda kullanmakta olduğunuz hızın çok üstünü destekliyor. Size aslında 1000 TL altı bir model de yeter bu hız profiliyle ama ileride daha yüksek bir hıza geçme düşüncesiyle ya da daha kaliteli bir wifi performansı için yüksek bütçe ayırmış olabilirsiniz diye bu modelleri alternatif olarak verdim.

Wifi de sorun yaşıyorum onun için değiştirmek istiyorum. Ürün özelliklerindeki 1201 mbps ve 574 mbps bu benim aldığım 24 mbps hız aynı mbps türümüdür, bu hızlarda(24 mbps) wifi 6 desteklenir değil mi? Ayrıca bu modem nasıldır peki TP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL

Wifi de sorun yaşıyorum onun için değiştirmek istiyorum. Ürün özelliklerindeki 1201 mbps ve 574 mbps bu benim aldığım 24 mbps hız aynı mbps türümüdür, bu hızlarda(24 mbps) wifi 6 desteklenir değil mi? Ayrıca bu modem nasıldır peki TP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL

Evet Mbps her yerde Mbps'dir aynı tür hızdan bahsediyoruz. Bu yüzden yukarıda saydığım modemlerin sizin şu anki hızınızın çok daha üzerini desteklediğini yazdım.

Wifi 6 modem almanız sizin 24Mbps internetinizi artırmaz. Ama daha kaliteli ve "hızlı bir Wifi" bağlantısı sunacak. Burada daha hızlıdan kastım internet hızınız değil, modeminizle, modeminizden wifi sinyali alan Wifi 6 destekli telefon, tablet veya bilgisayarınız arasındaki bağlantı hızından bahsediyorum.

Wifi 6 destekleyen cihazınız yoksa hangi Wifi versiyonunu destekliyorsa telefonunuz, tabletiniz, bilgisayarınız o kalitede bağlanacaksınız modeminize, çünkü geriye doğru teknolojileri de destekliyor.

Yani özetle Wifi 6 modemin farkını Wifi 6 cihazlarınız varsa daha iyi görebilirsiniz. Yoksa bile ileriye dönük yatırım gibi düşünebilirsiniz.

Ayrıca bu modem nasıldır peki TP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL

Bu da üst seviye bir modem ama dediğim gibi ben böyle devasa ve çok antenli cihazları evime sokmam. Bunların yaydığı sinyal gücü bana pek sağlıklı gelmiyor. Cihaz kalitesinden bahsetmiyorum insan sağlığı açısından bahsediyorum. Eviniz genişse ve sürekli oturduğunuz odaya değil de uzun bir hole falan takıp bütün eve internet sağlayacaksınız düşünülebilir ama standart bir ev ve sizin internet bağlantı hızınız için fazla gereksiz bir cihaz bence bu ve Keenetic Hopper DSL.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı