Peki TP-Link Archer Vx1800v alınır mı?Keenetic Omni Dsl N300 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+ Ebeveyn Kontrol Modem Fiber VPN Router 1x1Gbit/s 3x100Mbit/s USB2.0 KN-2012 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Keenetic Omni Dsl N300 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+ Ebeveyn Kontrol Modem Fiber VPN Router 1x1Gbit/s 3x100Mbit/s USB2.0 KN-2012 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bütçen çıkarsa;
Keenetic Extra DSL AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+ Ebeveyn Kontrol Modem Fiber VPN Router 4x1Gbit/s USB2.0 KN-2112 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Keenetic Extra DSL AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+ Ebeveyn Kontrol Modem Fiber VPN Router 4x1Gbit/s USB2.0 KN-2112 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Peki TP-Link Archer VX1800v alınır mı?
50 Mbps internet paketimiz var, ZyXEL VMG3312-B10b modem kullanıyorum. Modem önerir misiniz? Bütçe 2500 TL.
Modemi yenilemek istiyorum aslında.Elindeki modemin Wi-Fi'ından şikayetçiysen yanına Xiaomi AX3000T alıp OpenWrt kurup sonrasında modemi köprü modemi alıp routera PPPoE ile internet kullanıcı adını ve şifreni girerek kullanabilirsin emin ol o paraya alabileceğin en iyi performansı alacaksın ve modem sadece bir kablo görevi görecek router her şeyi yönetecek ve bu işlemi yapman sadece 15 dk sürüyor bende böyle kullanıyorum.
Modemi yenilemek istiyorum aslında.
Çoğu zaman kopmalar ve ping sorunu yaşıyorum.Modem eğer internet veriyorsa bu sistemi yapman çok daha iyi olur hem Wi-Fi 6 kullanırsın hem de OpenWrt'nin avantajlarından yararlanırsın ayrıca çok daha ucuza mal olur.
Çoğu zaman kopmalar ve ping sorunu yaşıyorum.
KablosuzdaKablolu bağlantıda mı kablosuzda mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.