2500 TL modem önerisi

Bütçen çıkarsa;

Bütçen çıkarsa;

Peki TP-Link Archer Vx1800v alınır mı?

Peki TP-Link Archer VX1800v alınır mı?

Kullanma fırsatım olmadı hocam onu. Ama N300 kullanıyorum ben aktif olarak gayet memnunum arayüzü çok iyi, kopma veya yavaşlamasına hiç rastlamadım 3-4 senedir kullanıyorum.

50 Mbps internet paketimiz var, ZyXEL VMG3312-B10b modem kullanıyorum. Modem önerir misiniz? Bütçe 2500 TL.

Elindeki modemin Wi-Fi'ından şikayetçiysen yanına Xiaomi AX3000T alıp OpenWrt kurup sonrasında modemi köprü modemi alıp routera PPPoE ile internet kullanıcı adını ve şifreni girerek kullanabilirsin emin ol o paraya alabileceğin en iyi performansı alacaksın ve modem sadece bir kablo görevi görecek router her şeyi yönetecek ve bu işlemi yapman sadece 15 dk sürüyor bende böyle kullanıyorum.

Elindeki modemin Wi-Fi'ından şikayetçiysen yanına Xiaomi AX3000T alıp OpenWrt kurup sonrasında modemi köprü modemi alıp routera PPPoE ile internet kullanıcı adını ve şifreni girerek kullanabilirsin emin ol o paraya alabileceğin en iyi performansı alacaksın ve modem sadece bir kablo görevi görecek router her şeyi yönetecek ve bu işlemi yapman sadece 15 dk sürüyor bende böyle kullanıyorum.
Modemi yenilemek istiyorum aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı