2500 TL Monitör Dahil DDR4 Sistem Tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. O yüzden Technopat ile ilgili fazla bir şey bilmiyorum. Sistem toplama konusunda bilgim var ama sizden öneri istiyorum aradığım kriterler şunlar:
  • İşlemci en az Intel i3 olmalı.
  • Mümkünse DDR4 olsun.
  • AMD ekran kartı istiyorum. GTX 950 önermeyin.
  • En az 1 TB HDD.
  • Monitör kesinlikle olmalı, büyüklük en az 21.5 inç.
  • Oyun oynayacağım için SSD olmalı.
Aradığım özellikler bunlar. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz içinde monitör var. 500 TL civarında bir monitör önerdiğimizde geriye 2000 TL kalıyor. Bütçeniz az demiyorum fakat bu bütçe SSD kullanmak için bence az. SSD oyun performansınızı etkilemez, sadece oyunun hızlı açılmasını sağlar. Benim görüşüm SSD'ye yatıracağınız parayı ekran kartı veya işlemcinin üzerinde koyarak sistemi daha güçlü olarak tasarlamanızdan olacaktır. İleride isterseniz SSD alabilirsiniz fakat ekran kartını bir kere aldıktan sonra yenisi için hem eskisini çıkartmanız gerekir hem de satmayı düşünseniz bile değeri düşmüş olacaktır.

@turkoglu İşlemci soğutucu zaten kutunun içinden çıktığı için ve seçilen işlemci soğutucunun kutudan çıkanla arasında pek fark olmadığı için ayrıdan bir soğutucu almayı da gereksiz buluyorum. Sistemin geri kalanını beğendim. Intel i5 serisine geçilebilinirse tadından yenmez ama mümkün olur mu bilmiyorum.

@turkoglu İşlemci soğutucu zaten kutunun içinden çıktığı için ve seçilen işlemci soğutucunun kutudan çıkanla arasında pek fark olmadığı için ayrıdan bir soğutucu almayı da gereksiz buluyorum. Sistemin geri kalanını beğendim. Intel i5 serisine geçilebilinirse tadından yenmez ama mümkün olur mu bilmiyorum.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum. İşlemcinin yanında soğutucu geldiğini bilmiyordum bunun içinde saolun. Gelelim i5 olabilir mi ? Bence Azıcık para biriktirip ssd yi iptal edip işlemciye yüklenirse i5 olabilir . Birde ssd ucuz birşey onuda sonradan ekleyebilir :) Ayriyetten belleğide 2x4 bulabilmesi performansı arttırabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı