2500 TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyeleri

Topladığım o sistem toplam 2492 ₺ tutuyor. Ayrıca hepsiburada da fiyatlar çok yüksek kesinlike teknobiyotikten toplamalısın. Ben o siteden gtx 950 aldım 2 günde gönderdiler .

Kardeşim bende 2500 tl ye pc toplayacağım yaza burda cevap yazan birkaç arkadaş i3 6100 e r9 380 eklemişler darboğaz yapmaz demişler evet belki darboğaz yapmayacak ama işlemci yüzdesi yüksek değerlerde olacak buda işlemcinin ömrünü kısaltacak eğer diyorsan ben sadece oyun için alıyorum bileşenlerin ömrü beni ilgilendirmez o zaman arkadaşların önerdikleri sistemler güzel ama ben hem iyi oyun deneyimi yaşayım hemde işlemcim ekran kartı yüzünden fazla zorlanmasın diyorsan bu iki sisteme bir bak derim.

Dosya Ekleri

• 2500tll.png
    2500tll.png
    27,6 KB · Görüntüleme: 262
  • 2500tlll.png
    2500tlll.png
    28,6 KB · Görüntüleme: 375
Benim amacım youtube kanalım var hem onun için video çekiyorum render almak amacım biri bu diğeri oyun oynamak

Bileşenlerin ömrü önemli benim için çünkü öğrenciyim ve ayda yada yılda bir sistem toplamamıyorum sonuçta şuan 10 yıldı aynı bilgisayarı kullanıyorum beni en az 5 yıl götürecek bir şey lazım

Konuya lütfen şurdan devam edelim
2500 TL intel sistem tavsiyesi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı