AlanTuring Megapat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 882 Makaleler 9 Çözümler 1 1 Ağustos 2016 #1 Bu sistemi düşünüyorum sorularım var. Sistem uyumlu mu ? Bütçemi biraz aştım kasayı 500W yapsam sorun olur mu ? 500W yeterse başka kasa önerir misiniz ? yetmezse bunu alacağım. RX470 beklenmeli mi ? Monitör nasıl ? Anakart yanında Doom geldiği için Asus aldım MSI ile farkı var mı, sorun olur mu ? Tavsiyelere açığım.
Bu sistemi düşünüyorum sorularım var. Sistem uyumlu mu ? Bütçemi biraz aştım kasayı 500W yapsam sorun olur mu ? 500W yeterse başka kasa önerir misiniz ? yetmezse bunu alacağım. RX470 beklenmeli mi ? Monitör nasıl ? Anakart yanında Doom geldiği için Asus aldım MSI ile farkı var mı, sorun olur mu ? Tavsiyelere açığım.
Yusuf baran Hectopat Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #2 rx 470 si bekle ve anakarta msi asus arasında farklar vardır bilesen kalıtesi olarak ama en iyi iki firma msi ve asus yani sorun olmaz ama ekran kartini asus al cunku daha sessiz calısır
rx 470 si bekle ve anakarta msi asus arasında farklar vardır bilesen kalıtesi olarak ama en iyi iki firma msi ve asus yani sorun olmaz ama ekran kartini asus al cunku daha sessiz calısır