2500 TL monitör dahil sistem

Onurkurklu

Hectopat
Yer
Bursa, TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
PUBG kaldırması lazım. Monitör dahil toplar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dahil 3100TL'ye gelen bir sistem toplayabilirim. 2500TL'ye monitör dahil PUGB odaklı sistem toplanmaz.

Arkadaşlar o hesabımda yorum yapamıyorum burdan yazıyorum şöylr bir sistem topladım ilerleyen zamanlarda kendim 1050ti ekliyeceğim sizce nasıl? Güç kaynağı 300w yeter mi?
Arkadaşlar o hesabımda yorum yapamıyorum burdan yazıyorum şöylr bir sistem topladım ilerleyen zamanlarda kendim 1050ti ekliyeceğim sizce nasıl? Güç kaynağı 300w yeter mi?
Bu arada bu sistemle pubg kaç fps görürüm?

1050 ti ekleyeceksen güç kaynağını 500W yapabilirsin. Internette vega 8 pubg test yazarak fps e de bakabilirsin.

1050 ti ekleyeceksen güç kaynağını 500W yapabilirsin. Internette vega 8 PUBG test yazarak fps e de bakabilirsin.
500w yapmassam sıkıntı çıkabilirmi bütçem az çok zorlamak istemiyorumda eğer sıkıntı çıkacaksa eklerim onun haricinde bir sıkıntı yok demi overclock ta yapabilirmiyim?

500w yapmassam sıkıntı çıkabilirmi bütçem az çok zorlamak istemiyorumda eğer sıkıntı çıkacaksa eklerim onun haricinde bir sıkıntı yok demi overclock ta yapabilirmiyim?
O anakarta OC yapılmıyor B350 olması lazım diye biliyorum ve 1050ti için 500W güç kaynağı öneriyorlardi. Sanırım 400W da oluyordu tam hatırlayamadım kesin bilgisini verirler diye düşünüyorum

O anakarta OC yapılmıyor B350 olması lazım diye biliyorum ve 1050ti için 500W güç kaynağı öneriyorlardi. Sanırım 400W da oluyordu tam hatırlayamadım kesin bilgisini verirler diye düşünüyorum
Tamam kesin bilgi yazar arkafaşlar zaten everclock yapmasamda olur zaten gerek yok pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…