2500 TL Monitörlü Sistem

Hakan Çakıcı

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2015
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, öncelikle sizlere teşekkür ederim. Sizin önerileriniz ile yavaş yavaş sistem toplamaya başladım, kendime aldığım tüm parçalardan şimdilik gayet memnunum :D. Şimdi sizden tekrar yardım isteyeceğim. Bir arkadaşım yardım istedi o da sistem toplamak istiyor. Bütçesi maksimum 2500 TL. Montajı biz birlikte Technopat videolarını izleyerek yapacağız. Sistemin içerisinde monitör de olacak.

Böyle bir sistemimiz var, isterseniz düzenleme yapabilirsiniz veya baştan siz önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. (Monitörün kalitesine gerçekten önem veriyoruz)
Adsız.png


keşke cevap gelse :(
 
Alternatif olarak:

Orta Seviye Oyun – Fiyat/Performans
AnakartMSI H97 PC MateASUS M5A97 R2.0
İşlemciIntel Core i5 4460AMD FX-8300
Ekran KartıMSI GTX 960 GAMINGMSI R9 380 GAMING
Ortak Bileşenler
Bellek8 GB RipjawsX Kit – F3-14900CL9D-8GBXL
DepolamaWD 3.5″ 1TB Caviar Blue
KasaCooler Master N400 NSE-400-KKA600-N 600W
Güç KaynağıKasaya dahil 600W
MonitörAOC 23” i2369v
Fiyat (KDV Dahil)2731 TL2685 TL
[TBODY] [/TBODY]
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı