2500 TL monitor dahil sistem

Ben 1 kasımda düşecek yada yükselecek gibi bir öngörüde bulunmadım. Dolar seçimlerden hemen sonra düşmesini bende beklemiyordum. Hükumet ne zaman kurulup işler rayına oturur o zaman yavaş yavaş düşüşünü hissettirir. Hükumet bir 15 gün sonra kurulsa doların düşüşü ay sonunu bulur.

Bu tabiki benim sadece öngörüm. Tam terside olabilir.

Hocam çok sağolun.Konu kilit @Kaptan Nemesis önerdiği sistemi alıyorum en yakın zamanda incellemesi gelicek.

Hocam satın alma ekranından sonra nasıl onlara toplatıcam benim kendim toplama gibi bir imkanım yok.

Bazi okuduğum yerlerde sinerjiyi önermiyolar bende recep baltaşın önerdiği eksen bilgisayara yöneldim.

Hiç bir siteye güvenemedim gidip elden vatandan alacağım monitör olarak eski monitorumu kullanırım yazında yeni monitor+ssd alırım.Yardımlarınız için teşekkürler konu kilit.

Konu güncellendi az daha para verip monitör aldım 2400 tl'ye bu sistemi alicam bana 3 yıl sorun çıkarmadan idare edermi? Birde işlemci iyimi? Dar boğaz yaparmi? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• vatan alınacak pc.PNG
    33,1 KB · Görüntüleme: 133
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…