A akrgz1 Hectopat Katılım 17 Eylül 2016 Mesajlar 296 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2016 #11 FantastikTürk dedi: Yani direk fanı monte edeceğim. Termal macun sürmeme gerek yok. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, ama macunun üstünde bir jelatin olacak onu çıkartmayı unutma. Hayırlı olsun.
FantastikTürk dedi: Yani direk fanı monte edeceğim. Termal macun sürmeme gerek yok. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, ama macunun üstünde bir jelatin olacak onu çıkartmayı unutma. Hayırlı olsun.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2016 #12 Efsane bir sistem olmuş. Thermaltake PSU'lu kasalar var 350 TL civarında. Aerocool'da bakabilirsiniz. Anakartı yapabilirseniz B150 chipsetli bir anakart alın. Hayırlı olsun şimdiden.
Efsane bir sistem olmuş. Thermaltake PSU'lu kasalar var 350 TL civarında. Aerocool'da bakabilirsiniz. Anakartı yapabilirseniz B150 chipsetli bir anakart alın. Hayırlı olsun şimdiden.
KS KS FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.120 Makaleler 7 Çözümler 23 16 Aralık 2016 #13 Güncelleme : Bütçemi biraz zorlayarak anakartı MSI B150M Bazooka yaptım.
A akrgz1 Hectopat Katılım 17 Eylül 2016 Mesajlar 296 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2016 #14 FantastikTürk dedi: Güncelleme : Bütçemi biraz zorlayarak anakartı MSI B150M Bazooka yaptım. Genişletmek için tıkla... Doğru bir karar vermişsin. Tekrardan hayırlı olsun.
FantastikTürk dedi: Güncelleme : Bütçemi biraz zorlayarak anakartı MSI B150M Bazooka yaptım. Genişletmek için tıkla... Doğru bir karar vermişsin. Tekrardan hayırlı olsun.