intber Kilopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 56 12 Ocak 2017 #1 Bu yaz için masaüstü bi sistem toplamak istiyorum ancak bileşenler arası uyumluluğu pek bilmiyorum. Sizlerden ortalama 2500TL civari performans/oyun bilgisayari sistemi önerisi bekliyorum. PC zirt bit donup takilip yavaslamasin da gerisi mühim değil. Şu anki kullandığım laptoptan iyice bıkmış bir haldeyim.. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2017
Bu yaz için masaüstü bi sistem toplamak istiyorum ancak bileşenler arası uyumluluğu pek bilmiyorum. Sizlerden ortalama 2500TL civari performans/oyun bilgisayari sistemi önerisi bekliyorum. PC zirt bit donup takilip yavaslamasin da gerisi mühim değil. Şu anki kullandığım laptoptan iyice bıkmış bir haldeyim..
Fatih Demirci Hectopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 4 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım, SEO 12 Ocak 2017 #2 Merhaba , 2500 TL seviyesinde oyun oynayacak notebook bulmanız zor çünkü genellikle gt940mx yada gt940m ekran kartını tercih ediyor markalar.3000 TL dolaylarına çıkarsanız Asus'un X550VX modeline bakmanızı tavsiye ederim
Merhaba , 2500 TL seviyesinde oyun oynayacak notebook bulmanız zor çünkü genellikle gt940mx yada gt940m ekran kartını tercih ediyor markalar.3000 TL dolaylarına çıkarsanız Asus'un X550VX modeline bakmanızı tavsiye ederim