2500 TL Ofis için Klavye Önerisi

sweetmelon

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Evden çalışıyorum. Ofis işleri için bilgisayarda uzun süre evrak doldurmam gerekiyor.

Masaüstü toplama kasam için aldığım 550 TL civarındaki mouse ve klavye ikilisi kolumda var olan ağrıları çok artırdı. Bu nedenle ofis işlerim için 12 Yıllık Samsung 350V5 Laptop makinemi kullanmaya başladım. Ağrılarım şu anda epeyce geriledi; fakat toplama bilgisayarım için satın aldığım o klavyeyi kolumun ağrısını artırdığından dolayı kullanamıyorum.

Sizden 2500 TL civarındaki bir bütçe için kullanımı rahat olan bir klavye önerisi rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba tam boy olmak zorunda sanırım değil mi?

Hocam hangi tarz klavye istersin, membran tarzı mı yoksa mekanik klavye gibi mi olsun, yoksa laptop klavyesi tarzı bir şey mi?

Hocam, sizin sadece yazı yazacağınızı düşünüyorum o yüzden makas anahtarlı klavye öneririm. Laptop klavyesi gibi düşünebilirsiniz.

Merhaba tam boy olmak zorunda sanırım değil mi?

Num Lock tuşları gerekecek gibi duruyor. Çoğunlukla rakam yazımı oluyor. Tam boydan kasıt bu anlama geliyorsa.

Hocam hangi tarz klavye istersin, membran tarzı mı yoksa mekanik klavye gibi mi olsun, yoksa laptop klavyesi tarzı bir şey mi?

Mekanik, Membran tarzları nasıl bilmiyorum. Laptop klavye tuşları çok yüksek değil. Herhalde, tuşların alçak olması kolumdaki ağrıları iyice azalttı diye düşünüyorum.

Aradığın klavye burada.
Parolapara ile 400 TL indirimli.

Hocam, sizin sadece yazı yazacağınızı düşünüyorum o yüzden makas anahtarlı klavye öneririm. Laptop klavyesi gibi düşünebilirsiniz.

Arama motoruna "Makas anahtarlı klavye" yazdım. Cougar diye bir marka çıktı. Işıklı bir model idi. Ofise klavye ile gitmem gerekirse klavye ışıkları kapatılabiliyordur herhalde.

Teşekkür ederim. Klavyeleri inceliyorum. Anladığım kadarı ile renkleri dışında klavyeler aynı özellikteler gibi duruyor.

Aynılarını bende öneririm, gayet güzel öneriler.

Hocam görsellere baktım kablo modu var sanırım. Ben alışkanlıktan dolayı laptop klavyesi aşığıyım ve masaüstü için de bu tip bir klavye arıyordum. Oyun için kablolu modda ms değerleri hakkında bilginiz var mı? Oyuna uygun mudur?

MS değerleri, kablosuz ve kablolu kullanımda aynıdır. 2.4 GHz modunda 1000 Hz polling rate desteği sunar. Oyun için uygun olmadığını düşünüyorum bu klavye günlük işler ve ofis için üretilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…