2500 TL Online eğitim için kullanılabilecek tablet önerisi.
Bütçe Max 3000 TL fazla değil ama ideal bir şey olsun yeter, Huawei ya da Samsung olursa iyi olur.
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad 10.2 inç Wi-Fi 32GB Uzay Grisi MYL92TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
Samsung Galaxy Tab S6 Lite Gri SM-P610 64 GB 10.4" Tablet arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
iPad 8.Nesil Wi-Fi Uzay Grisi MYL92TU/A 32 GB 10.2" Tablet arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad 10.2 inç Wi-Fi 32GB Uzay Grisi MYL92TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
2500 TL Online eğitim için kullanılabilecek tablet önerisi.
Bütçe Max 3000 TL fazla değil ama ideal bir şey olsun yeter, Huawei ya da Samsung olursa iyi olur.