2500 TL oyun render ve yayın için sistem önerisi

Oktay Topraklı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun videoları çekip edit render ve canlı yayınlarda kullanabileceğim 2500 TL civari bir sistem tavsiye istiyorum sizden. 3 aşağı 5 yukarı çekilebilir fiyat F/P durumuna göre. Bu arada her parçayı farklı siteden tavsiye edebilirsiniz (fiyat daha uyguna gelecekse) kendim birleştirebilirim sorun yok. APU sistem tavsiyelerinize da açığım F/P oranında hangisi mantıklı olursa benim için o önemli. Hele ki 2000 serisi ekran kartlarının dedikodusu yapılıyorken. Yakışıklı da bir kasaya koyarsanız çok mutlu olurum. :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Koyduğum bileşenler hazır sistemlerdekilere göre daha kaliteli de o yüzden. APU sisteme SSD bile koydum.
Hocam şu sistem nasıl olur?
İşlemci: AMD Ryzen 5 2400G 3.6GHz Soket AM4+ 65W İşlemci Radeon RX VEGA 11 Grafik ile YD2400C5FBBOX - Nanokatalog
Anakartta çok bilgili değilim sizinki ya da şu iki modelden biri:
ASUS PRIME B350M-A - AMD Ryzen AM4 DDR4 Anakart
ASROCK (ASRAB350-PRO4) - B350 AM4 DDR4 Anakart
Belleği de şu iki model iyi gibi geldi (ileriye dönük olarak düşününce görseline de dikkat ettim ama ne dersiniz?)
Corsair Vengeance 16GB DDR4 3000Mhz RAM CMR16GX4M2C3000C15W - Nanokatalog
Gskill TridentZ RGB Series 16GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16D-16GTZR - Nanokatalog
Harddisk:1 TB WD Blue - Seagate vs 200tl
Kasa ve güç kaynağını da şunu seçtim ama daha mantıklı birşey göremediğimden (bilgisizliğimden de tabi):
Gamepower Atlas 500W 80+ Bronz ATX Kasa

Ne dersiniz? Bu arada monitörümde sadece VGA girişi bulunuyor, ama yine de ekran kartlı render yayın vb. gibi şeylerde daha iyi olur derseniz dönüştürücüyle öyle bir sistemde olabilir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı