2500 TL Oyun ve Programlama Amaçlı Sistem

High as jack

Kilopat
Daha fazla  
Bu yaz mevsiminde 2.500 TL bütçe ile monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Aynı zamanda hem oyun oynuyorum hemde yazılımsal programlar kullanıyorum. Elimde 2 tane hazır bilgisayar var. Sizce 2.500 TL bütçe ile bunlardan daha iyisi toplanabilir mi? Ayrıca hangisi daha iyidir?
upload_2017-3-20_23-7-53.png

upload_2017-3-20_23-8-9.png

Merhabalar, tesadüf o ki bende Donanım Arşivinin o PC'sine benzer bir PC alacağım hatta aynısı da olabilir tam olarak hatırlamıyorum. 2. sistemi, Donanım Arşivi olan'ı, tercih ediyorum. Çünkü hem işimi rahatlık ile göreceğinden eminim hemde uzun ömürlü ve piyasada kaldıramayacağı oyun yok. Yazılım işlerinde de işini görecektir. Son olarakta SSD'ni değiştirmeni tavsiye ederim çünkü yazma hızı düşük olduğundan yazılım işlerinde seni yavaşlatacaktır ve tabii ki sadece yazılım işlerinde değil oyunlar içinde aynısı geçerli. Onun yerine daha güzel bir SSD alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı