2500 TL oyuncu bilgisayarı, koltuğu ve klavye mouse set

goowz00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dolar 3,05-3,10 aralarında dolaşırken bilgisayar toplamayı düşünüyordum. Dolar düşsün öyle toplarız dedik. Artık dolar daha fazla yükselmeden önerilerinizle 2500 TL monitör dahil olmayan bir kasa, 200-300 TL oyuncu koltuğu, 100-200 TL klavye-mouse set tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorumlarınız benim için önemli lütfen yorum yapmak için yazmayın. Teşekkürler.

2500 tl bütçen var ve 500 tl sini ekipmanlara ayırıyorsun çok saçma yerinde olsam bi koltuğa 300 tl vermek yerine bilgisayara yatırım yaparım
Oysa ki yorum yapmak için yazmayın demiştim , algılamanızda problem var. Not: Sizin dediğiniz gibi düşüncek olursak bazı yerlerin rahat etmesi önemlidir. Teşekkürler yorumunuz için.

Koltuk konusunda size katılıyorum 2,5 sene önce bu zamanki 3k bütçeyle oyun pcsi toplamıştım sonra oyun ekipmanları ama koltuk aklımın ucundan bile geçmedi şimdi ağrılar artınca şuan kafaya dank eyyi arayışa çıktım Adorenin max office racingini 2.el arıyorum. koltuk 450 tl. veremem 450tl ama koltuk çok iyimiş filan diyorlar .

KOLTUK KONSUNDA şöyle yardımcı olablirim. max benimde bütçe 300tl koltuk için Turkisti gördüm şekilli şukullu şeyleri var ancak kullanan bir iki arkadaş var adi ürün diyor yani tavsiye etmiyorlar paranı biriktir adore al diyen var oda 300tllik ir turksit kullanıyormuş adore max office almış çok memnunum diyor . Yani koltuk için ikimizde indirim beklemeliyiz bence

Koltuk konusunda size katılıyorum 2,5 sene önce bu zamanki 3k bütçeyle oyun pcsi toplamıştım sonra oyun ekipmanları ama koltuk aklımın ucundan bile geçmedi şimdi ağrılar artınca şuan kafaya dank eyyi arayışa çıktım Adorenin max office racingini 2.el arıyorum. koltuk 450 tl. veremem 450tl ama koltuk çok iyimiş filan diyorlar .

KOLTUK KONSUNDA şöyle yardımcı olablirim. max benimde bütçe 300tl koltuk için Turkisti gördüm şekilli şukullu şeyleri var ancak kullanan bir iki arkadaş var adi ürün diyor yani tavsiye etmiyorlar paranı biriktir adore al diyen var oda 300tllik ir turksit kullanıyormuş adore max office almış çok memnunum diyor . Yani koltuk için ikimizde indirim beklemeliyiz bence
Konuyu hortlattın kanka :)
@Asım Demir

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı