L LuffyZenq Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Tutuş şeklim palm grip. Elim 17-18cm Tercihim kablosuz fakat kablolu model de önerebilirsiniz. Hikayeli Online her türlü oyun oynuyorum.
Tutuş şeklim palm grip. Elim 17-18cm Tercihim kablosuz fakat kablolu model de önerebilirsiniz. Hikayeli Online her türlü oyun oynuyorum.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 LuffyZenq dedi: Tutuş şeklim palm grip. Elim 17-18cm Tercihim kablosuz fakat kablolu model de önerebilirsiniz. Hikayeli Online her türlü oyun oynuyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) Bütçe artarsa buna bak. Önerdiğim ürün düzgün değilse, uymassa beğenmedim yerine sorunu yazabilirsiniz.
LuffyZenq dedi: Tutuş şeklim palm grip. Elim 17-18cm Tercihim kablosuz fakat kablolu model de önerebilirsiniz. Hikayeli Online her türlü oyun oynuyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) Bütçe artarsa buna bak. Önerdiğim ürün düzgün değilse, uymassa beğenmedim yerine sorunu yazabilirsiniz.
L LuffyZenq Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 GhOstseOul dedi: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) bütçe artarsa buna bak. Önerdiğim ürün düzgün değilse, uymazsa beğenmedim yerine sorunu yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü değerlendirmeye alacağım teşekkürler. Şarjının ne kadar gittiği hakkında bir bilginiz var mı acaba?
GhOstseOul dedi: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) bütçe artarsa buna bak. Önerdiğim ürün düzgün değilse, uymazsa beğenmedim yerine sorunu yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü değerlendirmeye alacağım teşekkürler. Şarjının ne kadar gittiği hakkında bir bilginiz var mı acaba?
k3nw Megapat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 GhOstseOul dedi: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) Bütçe artarsa buna bak. Önerdiğim ürün düzgün değilse, uymassa beğenmedim yerine sorunu yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tavsiye için teşekkürler. Bu model dahili bataryaya sahip mi?
GhOstseOul dedi: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) Bütçe artarsa buna bak. Önerdiğim ürün düzgün değilse, uymassa beğenmedim yerine sorunu yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tavsiye için teşekkürler. Bu model dahili bataryaya sahip mi?
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.260 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 LuffyZenq dedi: Şarjının ne kadar gittiği hakkında bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Üç modlu bağlantı: Düşük gecikmeli 2.4 GHz RF açıkken 119 saate kadar oyun deneyimi yaşayın, Bluetooth® modu ile üç adet cihaza kadar eşleyin ya da kablolu USB modu ile şarj edip oyun oynayın.
LuffyZenq dedi: Şarjının ne kadar gittiği hakkında bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Üç modlu bağlantı: Düşük gecikmeli 2.4 GHz RF açıkken 119 saate kadar oyun deneyimi yaşayın, Bluetooth® modu ile üç adet cihaza kadar eşleyin ya da kablolu USB modu ile şarj edip oyun oynayın.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #6 LuffyZenq dedi: Hocam ürünü değerlendirmeye alacağım teşekkürler. Şarjının ne kadar gittiği hakkında bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaş yazmış.
LuffyZenq dedi: Hocam ürünü değerlendirmeye alacağım teşekkürler. Şarjının ne kadar gittiği hakkında bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaş yazmış.