B ByHardLife Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #11 GRKM DUMAN dedi: Bana kalırsa Ultra almadıkça Pro almaya değmez. Genişletmek için tıkla... Hocam peki de Darmoshark M3 Pro kağıt üstünde daha iyi değil mi?
GRKM DUMAN dedi: Bana kalırsa Ultra almadıkça Pro almaya değmez. Genişletmek için tıkla... Hocam peki de Darmoshark M3 Pro kağıt üstünde daha iyi değil mi?
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.332 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #12 ByHardLife dedi: Hocam peki de Darmoshark M3 Pro kağıt üstünde daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Kağıt üstünde daha iyi ama ben malzeme kalitesini beğenmiyorum. Daha önce kullandım ama beğenmediğimden sattım.
ByHardLife dedi: Hocam peki de Darmoshark M3 Pro kağıt üstünde daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Kağıt üstünde daha iyi ama ben malzeme kalitesini beğenmiyorum. Daha önce kullandım ama beğenmediğimden sattım.
B ByHardLife Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #13 GRKM DUMAN dedi: Kağıt üstünde daha iyi ama ben malzeme kalitesini beğenmiyorum. Daha önce kullandım ama beğenmediğimden sattım. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Fantech Helios II XD3v3, MCHOSE A5 Ultra, ATK Dragonfly A9 Plus arasından tercihin nedir?
GRKM DUMAN dedi: Kağıt üstünde daha iyi ama ben malzeme kalitesini beğenmiyorum. Daha önce kullandım ama beğenmediğimden sattım. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Fantech Helios II XD3v3, MCHOSE A5 Ultra, ATK Dragonfly A9 Plus arasından tercihin nedir?
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.332 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #14 ByHardLife dedi: Hocam peki Fantech Helios II XD3v3, MCHOSE A5 Ultra, ATK Dragonfly A9 Plus arasından tercihin nedir? Genişletmek için tıkla... A9 Plus benim elime en çok uyan olur.
ByHardLife dedi: Hocam peki Fantech Helios II XD3v3, MCHOSE A5 Ultra, ATK Dragonfly A9 Plus arasından tercihin nedir? Genişletmek için tıkla... A9 Plus benim elime en çok uyan olur.
B ByHardLife Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #15 GRKM DUMAN dedi: A9 Plus benim elime en çok uyan olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam özellik olarak hangisi daha iyidir?
GRKM DUMAN dedi: A9 Plus benim elime en çok uyan olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam özellik olarak hangisi daha iyidir?