2500 TL PC için Xbox tarzı gamepad önerisi

AllemuYAHAK

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
7700 XT
2x16 6000Mhz RAM
7400/6200 1TB m.2 SSD
Merhaba. Kardeşim FC 25 için, ben ise daha hikayeli oyunlar için gamepad arıyorum. Çok araştırdım ve Xiaomi Mi Elite Edition'a denk geldim. Gayet güzel duruyordu fakat YouTube'da biraz video inceleme araştırdığımda yorumların çoğunda bazı tuşların çalışmaması ya da ters çalışması, dongle sorunları gibi şeylere rastladım. Sizce yine de alınır mı? Ya da başka tavsiyeleriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam xiaomi monster gibi markaların gamepadleri rezalet oluyo ve xioami gamepadi ilk defa sizden duydum

@Katipke hocam bu işin piri

Benim önerebilceklerim
Connectgamedan easysmx x10
Gamesir supernova
8bitdo ultimate c2 Katipke hocam daha iyi bilir tabi ama ben bunları tavsiye ederim gamepad almadan önce çok incelemiştim

Son düzenleme:
Hocam xiaomi monster gibi markaların gamepadleri rezalet oluyo ve xioami gamepadi ilk defa sizden duydum

Benim önerebilceklerim
Gamesir supernova
8bitdo ultimate c2 Katipke hocam daha iyi bilir tabi ama ben bunları tavsiye ederim gamepad almadan önce çok incelemiştim
hocam easysmx x10 baya iyi duruyo ama connectgame güvenilir mi? Yani güvenilir diyebileceğiniz bir referansınız var mı?

Benim önerebilceklerim
Gamesir supernova
Önerebileceğim her şeyi önermişsiniz hocam. Easysmx x10 mantıklı bir kol. Öneriyorum ben de

hocam easysmx x10 baya iyi duruyo ama connectgame güvenilir mi? Yani güvenilir diyebileceğiniz bir referansınız var mı?
Hocam connectgame size ürünü teslim eder sonrasına karışmıyolar adamların garantisine vs. Çok laf ediliyo ben yaşamadım ama insanların yorumları öyle

Hocam connectgame size ürünü teslim eder sonrasına karışmıyolar adamların garantisine vs. Çok laf ediliyo ben yaşamadım ama insanların yorumları öyle
Easysmx'in distribütörü olduklarından daha iyi davranıyorlar o konuda. Benim mailime hızlıca döndüler çok ufak bir sorunu vardı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı