2500 TL PC Toplama

2500 TL gaming PC önerebilir misiniz? Fiyatta artiş yapamam.
İnternet ten alacaksan çeşitli sitelerin bilgisayar toplama bölümü var. Oradan uygun parçaları seçerek bütçene uygun bilgisayar toplayabilirsin. Eğer Vatan Bilgisayar dan alacaksan ki fiyatlar biraz yüksek oradan önce İnternet üzerinden toplayıp daha sonra listeyi mağazaya gidince çalışanlara verirsen yardımcı olurlar. Eğer toplayamam diyorsan yardımcı olurum.

Eğer rami bu şekilde tek modül alır ise performans düşüklüğü yaşar. Ayrıca @mstfaozder hocamın önerdiği sistem çok daha iyi. Onu almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Evet çift modüler olması gerektiğini unutmuşum, düzenledim mesajı. Bu arada neresi çok daha iyi çok merak ettim yazar mısınız lütfen?

İşlemci aynı.
HDD aynı.
Kasa aynı.
Anakart B450 daha üstün.
Güç kaynağı Aerocool daha üstün.
Hazır sistemde SSD yok, yazdığım sistemde SSD var.

Son düzenleme:
Evet çift modüler olması gerektiğini unutmuşum, düzenledim mesajı. Bu arada neresi çok daha iyi çok merak ettim yazar mısınız lütfen?

İşlemci aynı.
HDD aynı.
Kasa aynı.
Anakart B450 daha üstün.
Güç kaynağı Aerocool daha üstün.
Hazır sistemde SSD yok, yazdığım sistemde SSD var.
Öncelikle işlemci aynı değil. Ve ben RAM kitine baktığım için bu şekilde dedim. Ayrıca anakart FPS'e doğrudan bir etken değildir. Zira bu bütçede anakart için bu kadar düşünmeye gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı