Monitör bütçeye dahil mi?2500 TL gaming PC önerebilir misiniz? Fiyatta artiş yapamam.
İnternet ten alacaksan çeşitli sitelerin bilgisayar toplama bölümü var. Oradan uygun parçaları seçerek bütçene uygun bilgisayar toplayabilirsin. Eğer Vatan Bilgisayar dan alacaksan ki fiyatlar biraz yüksek oradan önce İnternet üzerinden toplayıp daha sonra listeyi mağazaya gidince çalışanlara verirsen yardımcı olurlar. Eğer toplayamam diyorsan yardımcı olurum.2500 TL gaming PC önerebilir misiniz? Fiyatta artiş yapamam.
Eğer rami bu şekilde tek modül alır ise performans düşüklüğü yaşar. Ayrıca @mstfaozder hocamın önerdiği sistem çok daha iyi. Onu almanızı şiddetle tavsiye ederim.İşlemci: 664TL ePttAVM - AMD AM4 Ryzen 3 2200G 3.5ghz 6mb OEM Orjinal Fanlı 65w 7339 (Pass
Anakart: 507TL MSI B450M PRO-M2 Amd B450 AM4 Ryzen Soket 3466MHz+ O.C DDR4 USB 3.1 DVI&HDMI Anakart
Ram: 360TL Corsaır Ddr4 8gb 3000mhz Vengeance Lpx Cmk8gx4m1d3000c16 Pc Ram C - n11.com
SSD: 137TL Kingston A400 SSDNow 120GB 500MB-320MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı
HDD: 260TL https://www.amazon.com.tr/dp/B01LNJ...e=380341&creativeASIN=B01LNJBA2I&linkCode=asn
PSU + KASA: 532TL Aerocool Cylon 500W 80+Bronze RGB Akrilik Panel USB 3.0 Fiyatı
Sistem fiyat: 2460TL
Eğer rami bu şekilde tek modül alır ise performans düşüklüğü yaşar. Ayrıca @mstfaozder hocamın önerdiği sistem çok daha iyi. Onu almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Öncelikle işlemci aynı değil. Ve ben RAM kitine baktığım için bu şekilde dedim. Ayrıca anakart FPS'e doğrudan bir etken değildir. Zira bu bütçede anakart için bu kadar düşünmeye gerek yok.Evet çift modüler olması gerektiğini unutmuşum, düzenledim mesajı. Bu arada neresi çok daha iyi çok merak ettim yazar mısınız lütfen?
İşlemci aynı.
HDD aynı.
Kasa aynı.
Anakart B450 daha üstün.
Güç kaynağı Aerocool daha üstün.
Hazır sistemde SSD yok, yazdığım sistemde SSD var.
Öncelikle işlemci aynı değil. Ve ben RAM kitine baktığım için bu şekilde dedim. Ayrıca anakart FPS'e doğrudan bir etken değildir. Zira bu bütçede anakart için bu kadar düşünmeye gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.