2500 TL PSU önerisi

Bütçe
2500
Hocam benim beklentim zaten gücü iyi versin yanmasın yeter. Hiç görmediğim bilmediğim bir markadansa MSI veya FSP alasım var.

FSP o bütçede ki en kötü güç kaynağı. Fanı 2 yıla kalmadan tangur tungur etmeye başlıyor. Performansıda vasatın altında.

Hocam anlıyorum teknik olarak daha iyi de diğer her şeye çöpmüş gibi davranıyorsunuz. 3600 ile 6650XT kullanacağım alt tarafı. Yani basit işlevini görsün yeter bana. A650BN'den vazgeçtim birkaç şikayet görünce. FSP almayı düşünüyorum.

Hocam anlıyorum teknik olarak daha iyi de diğer her şeye çöpmüş gibi davranıyorsunuz. 3600 ile 6650XT kullanacağım alt tarafı. Yani basit işlevini görsün yeter bana. A650BN'den vazgeçtim birkaç şikayet görünce. FSP almayı düşünüyorum.
FSP'nin sorunu teknik değil ki? Bilinen bir şey zaten. Fanı sorunlu ve kalitesiz direkt. Hydro K serisinde de var bu sorun.

Hatta direkt yeni bir konu. Daha öncesinde aynı konuları çok kez gördüm.

Son düzenleme:
Bunlara bakın o halde.
@yusuf7878 Element Revo 3.299 TL'ye düşmüştü haberiniz yoksa.

Teşekkürler.
1769818498648.png

Ryzen 5 Pro 3600, B450M-A Pro Max, RX 6650 XT sistemim. Ekran kartını yeni sipariş ettim pg ile birkaç güne gelir. Şunu buldum acaba alınır mı?
24

Kronik sorunlu alınmaz.

Başka bir konumda bir hocam daha bunu önerdi. Ben bunu ilk defa gördüm. Başka bir ürün ürettiğini falan bile görmedim. Piyasaya birden mi çıktı bu ürün?
İran menşeili, Japon komponentler kullanan, markaya para değil kaliteye para ödediğiniz güvenilir PSU markalarından biridir GREEN. Giriş seviyesi modelleri Japon yerine Hong Kong menşeili SamXon komponentler kullanır. Bu materyallerde gayet sağlamdır ve kullanımda bir sorun teşkil etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı