Bios patladı ama yapilamadi. Bilgisayarcim anakart degiesi gerektigini soylediPeki patlarken ram ve ekran kartına zarar verdi mi?
Diğer parçaların sağlamlığını onayladı mı peki? Böyle bir şey yaşadığımda işlemci hariç ram ve ekran kartım kısa devreden perte çıkmıştı eski oldukları için yaptırmamıştım.Bios patladı ama yapilamadi. Bilgisayarcim anakart degiesi gerektigini soyledi
Yapma ya anakart yinede söylesenDiğer parçaların sağlamlığını onayladı mı peki? Böyle bir şey yaşadığımda işlemci hariç ram ve ekran kartım kısa devreden perte çıkmıştı eski oldukları için yaptırmamıştım.
Yapma ya anakart yinede söylesen
Kesin patlamış Mıdir ya bana dedi ki işlemci ısınmıyor sonra bende dedim işlemcide problem var sonra baska anakartta denemiş işlemciyi işlemci çalışmış. Problemde bios güncellerken görüntü gitti.
Ya da 100 lira daha koyup;
İşlemciler kolay kolay bozulacak aletler değiller işlemcinin arızalanması çok düşük ihtimal, ram ve ekran kartı daha çok risk altında oluyor varsa imkanın bu parçaları test et.Kesin patlamış Mıdir ya bana dedi ki işlemci ısınmıyor sonra bende dedim işlemcide problem var sonra baska anakartta denemiş işlemciyi işlemci çalışmış. Problemde bios güncellerken görüntü gitti.
Teşekkürler hocamİşlemciler kolay kolay bozulacak aletler değiller işlemcinin arızalanması çok düşük ihtimal, ram ve ekran kartı daha çok risk altında oluyor varsa imkanın bu parçaları test et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.