2500 TL Red Switch klavye önerisi

Bütçe
2.5k
buna ben karar veremem tabii ki ama bilgi kaynağı paylaşmak reklam sayılmaz bence kendi forumunuz falan değilse
 
@efelerinefesi98 dostum kendi haline bırak bunu, kendisini çok zeki sanıyor.
Diyene bak ASUS fanboyu seni.

Çöp klavyeyi ve kazık fiyata satılan klavyeyi millete öneriyorsun ne diyeyim ki sana... Cahilsin işte.

Mis gibi Akko Dracula Castle ve GMK67 varken bu ürünleri millete öneriyorsunuz ne diyeyim ki başka. İnsanları yalan yanlış ürünlere yönlendirmekten zevk mi alıyorsunuz? HotSwap ve kablosuz bile değil öncellikle önerdiğin klavye.

Bu RX Scope adlı klavyenin keycapslerini sonradan sıkılınca değişebiliyor musun? Hayır.
Switchlerini değiştirebiliyor musun? Hayır.
Kablosuz kullanabiliyor musun? Hayır.
AKKO Dracula Castle gibi performans ve AKKO switchler gibi bir hissiyat ve ses veriyor mu? Hayır.
Sesi tok mu? Hayır.

 
@efelerinefesi98 dostum kendi haline bırak bunu, kendisini çok zeki sanıyor.

"Bu"

Attığınız klavye rezalet o kadar param olacak bir de membran alternatifi mekanik bile olmayan klavyeyi sırf ASUS diye mi alacağım?

Attığınız ürünün "Switchleri" dandik. İncelemelere girince bu Switch kötü tarzı şeyler asla yazmaz o yüzden net bir kanıtım yok fakat ben size yalan atacak değilim.

Custom klavye toplamış şu işlere girmiş kişiler bilebilir o tür klavyelerin alınmaması gerektiğini.

@efelerinefesi98 kaynak istediğinizi biliyorum aynısını eski bir konumda yaşamıştım fakat az mantıklı düşününce sonuca ulaşıyoruz zaten. Net bir kaynak yok bilgili insanların olduğu sunucularda, topluluklarda, inceleme yorumlarında hepsi belirtiliyor.

Konu sahibine gelecek olursam yeni konu açmalı klavye toplaması için gmk67+Custom keycaps+ güzel bir Switch ile kolayca halledebilir efsane olur.

Onun dışında ben toplamam uğraşamam diyorsa şu ürünü alsın geçsin gmk67'den bir farkı yok toplanmış hali gene ayrı ayrı toplansa gene ortalama aynı fiyatlara geliyor o yüzden alınabilir.

 
PCB'sinin rezalet olmasını ilk defa sizden duydum.
Bazı 3000 serisi B+ Akko klavyelerde Bluetooth ve 2.4G sorunlu olabiliyor. Hocamın "PCB'si rezalet" deme sebebinin bu olduğunu tahmin ediyorum ve eğer öyleyse gayet de haklı.
Girmez hocam. Daha HotSwap değil be gözünüzü seveyim
Hocam benim düşünceme göre girer. Hatta RX Switchler gerçekten güzel switchler. Hissiyat ve sesi gerçekten hoş. Fakat klavye sadece switchten ibaret olmadığı için özellikle de şuan muadillerinin fiyatları indirimdeyken bana göre fiyatını hak etmeyen bir klavye.
Sen ne anlıyorsun ki, anlasaydın zaten ASUS ROG kalitesini kötülemezdin.
Evet Asus ROG ürünleri gerçekten kaliteli ve çoğunlukla parasının hakkını veren ürünler fakat aynısını bazı klavyeleri hariç(hariç olanlar gerçekten güzel klavyeler fakat parası da güzel ) klavyeleri için söyleyemem. Custom klavye kültürünü iyice kavradıktan sonra Türkiye piyasasında satılan SteelSeries, Corsair, Razer, Asus gibi markaların çoğu klavyelerinin parasını hak etmediğinin farkına varıyorsunuz. Distribütörden ibaret ürünler. Hele SteelSeries'in rapid trigger olan klavyeleri hariç geri kalan klavyeleri gerçekten parasını hiç ama hiç hak etmiyor.
 
RX Scope klavye'nin parasını asla hak ettiğini asla söyleyemem ben de hocam.

Ancak anlamıyorlar bunlar

Ancak o Switchleri sonradan değişemiyorsunuz, farklı keycaps takamıyorsunuz. Bu da alınmaması gerektiğini gösteren bir işaret bence.
 
RX Scope klavye'nin parasını asla hak ettiğini asla söyleyemem ben de hocam.
Ben de öyle düşünüyorum. Hele ki şuan Amazon'da muadilleri indirimdeyken hiç alınmamalı.
Ancak anlamıyorlar bunlar
Yok hocam öyle demeyin ya. Bilmemek suç değil sonuçta öğrenmemek suç. Eminim ki arkadaşlar da 2-3 gün araştırırlarsa Türkiye piyasasındaki çoğu klavyenin parasını hak etmediğini anlarlar. Gerginliğe hiç gerek yok bence. Konuyu çok takip edemedim yanlış anladıysam kusuruma bakmayın.
Ancak o Switchleri sonradan değişemiyorsunuz, farklı keycaps takamıyorsunuz. Bu da alınmaması gerektiğini gösteren bir işaret bence.
Ya evet hocam o var bir de. Anladık piyasadaki switchlerden farklı switch tasarımı kullanacaksınız bari MX keycaplere uygun tasarlayın şunları . En azından keycapleri değiştirebilsek belki düşünülebilir fakat kullanıcıyı bu kadar çok kısıtlayan bir klavye saçma olmuş.
 
Öğretmeye çalışıyorum, öğrenmemek istiyorlar hocam Önceki mesajlara bakabilirsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…