2500 TL RX 480 Sistem Toplama

Bahador

Hectopat
Daha fazla  
Sistem böyle. H110M Gaming anakart modelini alacaktım ısrarla B150M Bazooka almamı söylediler. Artık satın alınmaya hazır bir sistem olmuş mu ?

Bu arada aynı fiyata B150M Gaming PRO modelini seçmeli miyim? Aralarında ki farklar neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
950 TL, orada kdv siz gözüküyor. sinerji.gen.tr

6402P model işlemcide Intel Smart Cache yok diye biliyorum. 6400 ya da bütçeniz yetiyorsa 6500 al.

6402P model işlemcide Intel Smart Cache yok diye biliyorum. 6400 ya da bütçeniz yetiyorsa 6500 al.

Technopat'ta bakarsan herkez 6402p modelinin daha iyi oldugunu söylüyor. 6500 ilede aralarında çok fark yok diyorlar. Bu yüzden 6402p modelini aldım. Smart Cache de çok önemli bir şey değil diyorlar. Sosyalden araştırdım baya.

Bu ay aynısını alacağım sistemin kasa farklı sadece. Tech Deals f/p olarak bu sistemi öneriyor zaten. Oyun testlerine buradan bakabilirsin. Tech Deals

Aslında Güç kaynağını 600 yapsak daha iyi olur. Belki leride rx 480 crossfire yapılır. Ram 16 ya çıkarılır. İşlemcide gerekirse yükseltilebilir. Upgrade'e açık olması iyi olur.

Önemli bir husustan bahsedicem o psu'daki gpu güç çıkışı 6 pin Rx480 ise 8 pinlik giriş var dikkat etmeni öneririm.Aerocool KCAS 600W 80+ alabilirsin gayet uygun ve kalitelidir.

Önemli bir husustan bahsedicem o psu'daki gpu güç çıkışı 6 pin Rx480 ise 8 pinlik giriş var dikkat etmeni öneririm.Aerocool KCAS 600W 80+ alabilirsin gayet uygun ve kalitelidir.

Tamda ben farkettim şuanda Bakacağım aerocool pek sevmiyorum.

Zalman ZM500-LE 500W 120mm Fanlı Power Supply Fiyatı Bu nasıl sizce ?

Zalman da iyidir elbet fakat Arecool KCAS 600w'ın 80plus sertifikası var ve technopat da sistem toplamalarının birisinde kullanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…